Resultatet

Såja, gjort är gjort och går ej att få ogjort.
Jag trivs, jag gillar det men jag tycker fortfarande att jag ser barnslig ut. Det är ju inte så värst rockigt, jag får nog börja lyssna på Britney m.fl. Nå, är det godkänt eller det som klär mig bäst är mörkt?


Före                                  Efter
        

(Jag har glömt bort hur man gör sig snygg på bild
det var allt för länge sedan jag tog bilder på mig själv.)

Förvandlingen

Hallå hallå hallå.
Jag är trött. Men jag ska ut och cykla i vinterväder (nästan) för vet ni, jag ska till frisööörn. Jag börjar dock tvivla, vet inte om jag vågar (håret är ju i rätt dåligt skick) och jag vet inte om jag kommer se förjävla dum ut. Men, nu är det så att jag får ta mig dit ändån för jag ska vara där om en halvtimme.

Nu ska jag hälla i mig lite vanilj yoghurt och röka lite lungcancer.
Före efter bilder får ni se senare, ni kan få se min söta kisse istället..


Jöken!

Ett litet lejon

Hur sött är inte detta då? Jag har "aaaw:at" ungefär hela kvällen.



Får bli mer skrivande en annan dag.
Godnatt vänner.

Efterlängtad vila

Kort dag på jobbet idag, ruggigt skönt! Jag satt vak idag, kanske inte den bästa medicinen mot gäspningar och fallande ögonlock, men det var rätt lugnt ändån. Imorgon är jag ledig och det ska bli skönt. För sen ska jag jobba och gå på utbildning 7 dagar i sträck efter det.

Katterna börjar gå mig på nerverna här hemma, speciellt om nätterna. Då ska den lilla inte sova som alla vi andra, nej hon ska busa med den stora som inte alls vill busa. Så det blir bus/bråk hela natten. Och ajg som redan har svårt för att somna får givetvis ännu svårare för att somna. Igårkväll slutade det med att jag stängde ute den lilla från sovrummet men när hon började gnälla utanför dörren hade jag inte hjärta nog att låta henne stå kvar där ensam så hon fick lov att komma in igen. Sen tog det bara några timmar innan hon blev trött.

Första dagen på arbetet

Phu, hemma!
Jo, första dagen idag, inte en riktig arbetsdag egentligen, jag gick nämligen brevid men jag fick nog göra så mycket som kommer till att behövas hela sommaren framöver. Klockan 6 var jag uppe mer död än levande. Halv 7 vart jag på cyklen och försökte hitta rätt. Men jag hittade ju inte, efter ytterligare 20 minuter hittade jag en vänlig kvinna som var ute med sin hund så jag passade på att fråga om hon visste var det låg. Som tur var hade hon fått samma fråga för bara någon dag sedan men då visste hon inte var det var, hon blev dock nyfiken och ringde sin polare för att fråga så idag visste hon! Tack vare henne kom jag fram med 4 minuter till godo.

Nåja, imorgon ska jag på det igen men då vet jag iallafall var jag ska.
Nu ska jag äta fiskgratäng.
Adjö!

I brist på annat

Usch vad tråkigt jag har. Både jag och Linus känner oss lite halvdåliga. Jag hade kunnat sola men jag orkar inte. Istället ska jag nog sätta mig på cyklen och fara hem till farmor och farfar och därefter ska jag handla, om jag orkar.

När jag har tråkigt har jag tre saker att välja mellan.

1: Spela poker
2: Se på TV
3:

Haha, hejdå!

Solbränd?

God afton!
Jag har en vana av att uppdatera sent på kvällen/natten, men det gör väl ingenting.
Idag vart jag och Linus iväg på stranden i Barsebäck. Otroligt fin strand faktiskt, jag hade aldrig varit där förut, så det var väl på tiden. Jag badade och fick färg, men jag vet inte om jag brännt mig. Jag bränner mig nämligen aldrig annars, jag tror det har hänt 1 eller 2 gånger i hela mitt liv. Och jag minns hur ont det gjorde och så röd man var i flera dagar efteråt. Nu gör det dock inte ont men det stramar och jag smörjer in mig som aldrig förr. Det är inte rött så därför vet jag inte om jag kan säga att jag brännt mig. Nog om det, vem bryr sig liksom? Jag ska iallafall inte sola imorgon.

Här är varmt så in i helvete som vanligt men nu har vi fått hem ytterligare en fläkt och den har jag nu inställt på högsta hastighet och riktat rakt i nyllet, skönt!

Lillkatten har dessutom fått ett namn, även om vi säger just lillkatten till den hela tiden. Namnet som egentligen ska gälla är Shila och hon ligger just nu uppe på datorn och sover. Hon älskar att ligga där av någon anledning, förmodligen för att det är varmt och att jag oftast befinner mig här, haha.

                   

Jaja, det var nog det hela.
Godnatt

Sola, sola, röka & sola

Tjoho!
Vad har hänt sen sist då? Inte mycket alls, jag har typ bara solat ihjäl mig. Jag sitter för tillfället och käkar mina nybakade kladd-chokladmuffins och sörplar på cola. Känns som att min hud behöver vila lite från solen, men icke! Jag och Linus ska köra iväg till nå strand imorgon, vi skulle även ha med oss Ted och hans tös.

Jag skulle egentligen till Sweden rock imorgon eller på lördag, men det verkar inte bli något utav det. Trist, men sådant är livet.. jag får helt enkelt sola istället. Jag och Linus har nämligen tävling om vem som blir brunast i sommar och jag kan tillägga att jag leder med hästlängder.

Nej, nu ska jag ta en muffin, röka några efterlängtande bloss, smörja in mig lite och därefter testa lyckan i pokern. Godkväll vänner.

Stranden-premiär

Gormorgon!
Fint väder ute, som vanligt. Även om jag hade uppskattat en sval dag så man kan få andas och lufta lägenheten lite. Vindsvåning och katter är ingen bra kombination då man inte kan ha öppna fönster för att vädra. Dessutom var det lika varmt ute som inne inatt. Jaja, man ska inte klaga när man väl har sommarvärme, right?

Om ett tag ska jag sätta mig på cyklen och fara ner till stranden med Lotta. (hoppas, hoppas, hoppas det blåser idag) När jag sen kommer hem ska jag vänta in Linus som har varit uppe vid Kalmar och jobbat sen igårmorse, kommar han dessutom hem i tid skulle vi köra iväg och handla och jag skulle få ett par skor :) Det ni!

Här ser förövrigt ut som en svinstia hemma hos oss. Jag ska återigen klaga lite på värmen, det är nämligen för varmt för att städa. Skulle tippa på att här är 30 grader inne.

Nej, nu ska djuren få mat. Trevlig dag!