Pannkakor med choklad



Choklad är gott, likaså pannkakor och tillsammans kan det säkert vara sjukt gott. Billys är en kär vän till mig, jag kan sukta efter en panpizza. Ganska tragiskt tycker ni, men så är det. Billys pannkakor med choklad var däremot ingen höjdare. Nej, jag åt inte ens upp en utav de två. Det var rent av vidrigt.

Tack för det!

Jag går ut 5 minuter innan bussen mot stationen ska avgå, precis som jag gjort alla andra dagar. Nu har dom dock tagit bort min hållplats och jag får istället gå en längre bit. När jag hittar en ny hållplats är bussen givetvis försvunnen, jag får alltså ta en senare buss och missar då mitt tåg. Skit! Nu kommer jag försent till jobbet och hamnar på ett fullproppat tåg mot Lund. Allt detta för ett vattenlekage i centrum.

Vinterjackan på

img_0241 (MMS)

Nu är det vinter i mina ögon. -1 visar termometern och jag huttrar. När jag tog mig till jobbet fick jag syn på folk som verkar villa bli sjuka, dom går med en fjuttig vindjacka eller med enbart tjocktröja. Ja, där var till och med en galning som inte hade mer än shorts och t-shirt på sig, kan ni förstå det? Harre gud!


365 dagar senare

En lång tid har passerat, nästan obemärkt. Det känns fortfarande likadant, omöjligt att förklara. Jag for till City Gross och köpte ljus idag. Lite vemodigt tog jag ett gravljus, la ner det i korgen, tittade på det och gick vidare.

När vi kom fram gick vi vilse, sedan fick jag syn på fontänen och en himla massa blommor och ljus. Det såg fint ut, välkomnande. När vi kom fram slutade fontänen plötsligt och det blev alldeles tyst och stilla. Jag satte ner mitt gravljus bland alla blommor, skänkte en tanke och hoppades att fontänen inte skulle sättas igång då jag gick igen, det hade varit läskigt.



365 dagar. 52 veckor. 1 år. Hur man än räknar så saknar vi dig.

En god gärning

Jag har jobbat i Lund i snart 2 år. På stationen i Lund sitter en man nästan dagligen och sjunger. Han sjunger bra, jag känner en viss glädje när jag går förbi honom var morgon i all stress, han sjunger och jag ler. Någon gång ibland ser jag att folk kastar en slant till honom men det är inte allt för ofta. Många gånger har jag tänkt att jag minsan ska ge honom allt mitt skrammel, och mycket riktigt, det har jag gjort nu. Jag gav honom allt jag hade på mig, även om det bara var 5:- Han tackade och jag log.

Storarum - del 1

Stora strandgatan, det låter väl rätt fränt, ellerhur? Nu har vi snart bott här i 2 månader, det känns som hemma nu. Under dessa 2 månader som vi bott här har vi inte gjort så mycket vad gäller inredning. Tid pengar och ork har fattats. Det har givetvis blivit bättre än vad det var i förra lägenheten. Det måste det ha blivit, jag har lagt ner alla mina besparingar på detta. Det är sant. Jag kan faktiskt spara.

                  

  

Malia, Kreta

Nähä, då var det väl påtiden att kladda ner lite om vår senaste utlandsresa.
Hah "vår senaste", som om vi åkt på 10 stycken.
Det bar iallafall av den 18 september, jag hade en mördande huvudvärk under tåg/flyg/bussresan. Jag kunde inte ens njuta av min fönsterplats som jag tjatat mig till. Det var en ren och skär solsemester, vi var alltså mest på stranden och när vi inte var där, då var vi vid vårt biljardbord. Till och från stranden hade vi fixat en fyrhjuling som jag tjatade och tjatade om att få köra. Det fick jag, som jag körde! Finns dessutom film på det, ska jag lägga upp den?

Här får ni ett utval av bilderna vi fick, trots att jag glömde kameran hemma.


   
  
   
  
   
  
  

För er som hängt med sedan vi var i Tunisen kan jag glatt meddela att jag vann även denna omgång i biljard.

Ser ni vår lilla mini-tv? Det var allt vi fick och den hängde dessutom ute i köket, 10 meter från sovrummet. Varför? Varför en liten 15tums TV i köket istället för i sovrummet?