Tidig morgon

God morgon!
Hah, jag tror inte att jag skrivit god morgon tidigare? Det hör ju inte till (min) vardag att vara uppe såhär tidigt. Det är bara tråkigt på TV:n och jag har ont i magen. Jag har faktiskt varit uppe ett tag, redan vid 6 vaknade jag av att kattskrället stod i fönstret och gnällde. Efter det kunde jag inte somna om. Värre vart det igår natt. Jag hade jäätte svårt för att somna, jag låg och vred och vände i evigheter. Det hade varit snöstorm hela kvällen/natten så det vart bara en tidsfråga innan de skulle komma och ploga. Och ja.. dom kom.. lagom till jag nyss hade somnat. Sjukt förbannad blev jag, det lät så sjukt mycket. När jag vant mig vid tanken att dom skulle hålla på här ett tag börjar katten att springa runt och leka med luften och vara allmänt knäpp. Efter det börjar hon bita i en kartong och jag tvingas gå upp och ta bort kartongen och alla dessa småbitar hon lyckats bita sönder på den lilla tiden. Sen kunde jag somna om ungefär samtidigt som Linus väckarklocka ringde.

Idag ska jag fara iväg och handla, jag ska städa och jag ska diska. Jag känner mig som världens hemmafru. Det saknas bara en man och några barn.

Vann rätt låt?

Nåja.. man vet väl inte svaret förän hela tävlingen är över. Men i mina ögon&öron vart det faktiskt inte rätt. Jag påstår inte att låten är dålig, för det är den inte. Men jag tror att BWO hade haft betydligt större chans att ro hem hela alltet. Dom är stora utanför sverige, vilket kanske inte Charlotte Perelli är.. inte lika stor iallafall. Hon har haft sin tid, hon har vunnit. Melodifestivalen eller Eurovision song contest förnyas vart år, det är inte denna sortens musik som gäller längre. Det ska vara nytt. Men, det är ju bara som jag tycker och tänker. Vad vet jag, hon kanske lyckas bra ännu en gång, vilket jag faktiskt hoppas såhär i efterhand. (Linus tycker iallafall likadant)      :)

Filmkväll / Pokerturnering

Godkväll, godkväll!
Ett tag sedan ni hörde något från mig, men det har inte hänt något speciellt under den tiden ändån. Idag fick jag dock ett Presentkort på City Gross, det fick bli 3st 2L color, ohja!

Linus är iväg och umgås med polarna, han har ju varit hemma med mig hela veckan, förutom måndagen. Jag är fortfarande förvånad över att vi inte går varandra på nerverna hela tiden. Jag ska väl erkänna att jag tappar tålamodet då han sitter och spelar play station i 5 timmar på raken. Well.. får hoppas på att han växer ifrån det där så småningom.

Just nu väntar jag på att en turnering ska börja, den börjar om 40 minuter exakt. Få se om jag vinner nå. Sen ska min bror komma och se på film med mig. (Just nu ryckte det i dörren, det var Linus. Han hade glömt ett spel, haha) Nej, nu ska jag mysa med min älsklingskatt och röka. Håll tummarna för mig!

Trevlig helg!

Rädsla

Tjoho!
Jag sitter här i min ensamhet, smuttar på cola och knaprar på ballerina. Hur gott som helst. Men det hade varit lite trevligare om Linusgullet hade varit hemma, han är nämligen iväg och jobbar uppe i småland någonstans tror jag. Han kommer förmodligen inte hem förn imorgon eftermiddag så jag får sova ensam.. om jag kan somna. Jag är dessvärre mega rädd för att vara hemma ensam, speciellt när det är mörkt och tyst där ute. Minsta lilla oväsen och jag tror att det är ett gäng kallblodiga mördare, ute efter att döda mig. Jag har volymen på tv:n så lågt det går bara för att jag ska höra om något händer. Jag blir livrädd varje gång katten hoppar upp brevid mig och jag går och kollar så att dörren är låst minst 2 gånger i timmen.

Hur förbannat söt är inte denna lilla apan man kan se i reklamen..

image82

Måndag.. igen

God eftermiddag!

Jag har nyss kommit hem från stan. Himla tjusigt väder idag måste jag säga, riktigt skönt! Jag skulle hinna med en runda hem till farmor och farfar också, men det får bli imorgon istället. Nu ser jag på tv men när jag har fått tummen ur röven ska jag städa.

Melodifesvalen då?
Jo, jag såg det, givetvs. Till globen skulle Nordman och Ola gå.  Nu blev det ju dock Nordman och Sibel, men sålänge det inte vart Suzzie Tapper så är jag hur nöjd som helst. Och som jag sa senast så blev faktiskt Nordmans låt bättre och bättre med tiden. Som jag också sa för ett tag sedan älskar jag Nordman (nej, inte som en liten fjant, musiken förstås, musiken!) Så nu har jag fixa hem massa låtar tll Linus och dom ska spelas om och om igen när jag beslutar mig för att faktiskt städa.


En hälsning till Malin långt, långt härifrån!

Växter, växter, växter

Nu har jag varit dukig! Jag har planterat och planterat. Linus kom hem och han vart också duktig och städade på skrivbordet. Sjukt duktiga vi har varit. Förövrigt så sitter han och spelar nu, jag har ont i ryggen och gnäller samtidigt som jag är hungrig igen. Det vart inte allt för länge sedan jag åt sist. Vad är det med mig?

Här kommer iallafall en liten inblick i vårt hem bland alla växter.

                                      

                   

                     Ja, ni ser själv vad det är.

IKEA - vad mer kan man begära?

Godkväll!
Varför finns det ingenting bra på tv nu för tiden? Jag får väl nöja mig med Independence day även om jag har sett den först på bio och därefter ett flertal gånger på tv:n.

Idag har vi minsan varit på IKEA! Finns det något bättre? Jag hade lätt kunnat smälla en årsinkomst bara på IKEA. Linus handlade en golvlampa, en jävla stor växt och lite annat smått. Själv fick jag nöja mig med en vattenkanna! Ted, Linus polare vart också med och handlade. Han skulle dck ha lite större saker, det hela slutade med en fullpackad bil och jag fick sitta med en hel djungel i ansiktet påvägen hem.

Nu sitter jag som vanligt i soffan och kollar på tv. Funderar på om det finns något roligare att göra. Så som måla naglarna, peela ansiktet, ta ett varmt bad eller hitta något gott att äta. Jag orkar inte göra något, även om det skulle behövas städas inne i sovrummet. Det skulle också varit bra att plantera om alla blommor/växter/skräp som vi nu har här hemma. Jag kan tycka att det blir lite för mycket, men det är ju mannen i huset som bestämmer.

Nu ska jag röka, ta ett glas cola och sen ska jag plantera växter. Trevlig kväll!

Hiss eller diss

Ja, god afton!
Melodifesivalen. Mina vänner, idag är jag i chock. Idag var det bra låtar. Varför i hela fridens namn väljer dom att ha alla bra låtar till sista uttagningen? Det är ju bara idioti om man frågar mig. Jag menar, folk som åkte ut idag i detta startfältet hade varit 10 gånger bättre än andra som gick till final i andra uttagningar. Galet!

Här kommer iallafall mitt tycke om kvällens alla låtar.

Niklas Strömstedt
Niklas är Niklas och Niklas har några bra låtar. Han ser dessutom trevlig ut. Låten därimot var inte lika trevlig. Där var väl inga större fel,som jag sa idigare så hade den varit 10 gånger bättre än Christer Sjögren!

Calaisa
Jag gillade den där låten som gick så mycket på reklamen när dom släppte sin skiva.("you can take the train girl") något sådant gick den. Men denna låter var tyvärr aningen för slö för min smak. Återigen bättre än Christer Sjögren!

Daniel Mitsogiannis
Golvmoppen. Det hade ju faktiskt inte skadat att fixa till håret lite. Låten därimot var väl helt okej, framträdandet var lite väl slibbigt och tråkigt. Dock! Ännu en gång.. bättre än Christer Sjögren!

Linda Bengtzing
Förbannat snygg frisyr må jag säga (likadan som jag, lite kortare dock) Hon är snygg, hon bjuder på sig själv och låten var faktiskt ganska så medryckande. Dock hade jag kunnat nöja mig med andra chansen.

Nordman
NORDMAN! Mina förfavoriter, åh vad jag önskar att låten hade varit bra. För om sanningen ska fram så var det inte mycket att hänga i julgranen, tyvärr! Men hey, Nordman är Nordman och för det ska dom ha en plas till andra chansen! (man kan ju lära sig att gilla låten)

Sibel
Sorry, Sibel. Jag gillade henne i Idol. Hon har skön röst, men låten var dessvärre ingen hit. Jag gillar inte ballader, det är tråkigt och passar inte alls in i melodifestivalen. Även hon bättre än Christer Sjögren!

Fronda
Hiphop i melodifestivalen? Jatack. Jag gillade låten, den var bra, glad och väl framförd. Enligt mig skulle han haft en plats direkt till globen.

Charlotte Perrelli
Haha, för det första, allt detta snack om hur smal hon är. Löjligt! Kvinnan är kring 1.60 lång och väger kring 50 kg. Vilket är fullt normalt, nästan precis vad hon ska väga. Jag tyckte hon var snyggare än någonsin. Låten då? Jodå, den lyckades hon också med. Väl godkänd! Direkt till globen.

Humor på Ica & Nordman

Idag vart jag och min kära bror ute på äventyr då vi skulle handla cigg. Först for han iväg själva, men han fick ju inte lov att handla då han inte är 18 år gammal. Istället fick jag följa med och då gick vi till en annan affär för att slippa skämmas. Väl där hade dom inte mammas cigaretter, men jag och Marcus fick våra. (nej, jag köpte inte ut, han klarade sig bra själv) Jag fick snällt gå in på Ica för att få tag i mammas Right mentol 100. Där inne var det lång kö. Redan när vi kom in i affären hörde man en äldre man skrika och gapa. Vi ställde oss i kön, framför oss stod en liten tjej, chansar på 10 år gammal. Mannen höll på att tjata ihjäl henne om att han skulle köpa ett choklad till henne. Men hon ville inte ha. Han var inte nykter och hade lite problem med balansen. I vilket fall som helst bad han mig ta ett marabou åt honom och det gjorde jag. Han bad kassörskan att slå in det sen gav han det till tösen som såg ut att villa gå under jorden. Under tiden han had stått och tjatat på henne sa Marcus "säg att du vill ha det" ungefär 10 gånger. Vi ville hemskt gärna ha chokladen. När vi alla var klara och ute från affären gick vi samma håll som tösen, rätt som det var kastade hon ifrån sig chokladen och jag och Marcus blev hysteriska. Med snabba steg gick vi fram och letade efter chokladen längs vägen. Till sist hittar vi det, precis utanför grinden vi ska in genom.. Det var ju givet, det var addresserat till oss helt enkelt. Tack lilltösen!

Och nu sitter jag här i soffan igen.
Linus spelar och jag bloggar. Himla trevligt förhållande vi har, vi gör så mycket tillsammans! Ahja, idag ska vi faktiskt göra en sak tillsammans, eller två till och med. Vi ska på middag hem till hans kusin och hennes pojkvän. Sen ska vi faktiskt kolla på melodifestivalen! Mitt tycke kommer ni säkerligen att få ta del av lite senare. Ikväll är det ju Nordman för sjutton gubbar! Ni som inte käner mig kanske inte förstår. Men Nordman.. Nordman är bland det bästa jag vet. Jag har alla deras skivor, jag kan alla låtar, jag är helt enkelt ett troget fan. Jag är uppväxt med Nordman. Födelsedagar, familjestunder, resor, lekar.. allt. Nordman har funnits där varje gång, på hög volym i högtalarna, en pappa i shorts som dansar, en mamma som jagar småbrödrarna och jag som bara sitter och lyssnar. Än idag älskar jag deras musik. Och jag har höga förväntningar inför ikväll.

Bara för att jag tycker att det ser trevligt ut vill jag bjud på lite bilder.



                                         
Mysljus                                    Målar-Linus                              Resultatet

                                         
Sötkatten                                Myskatten                                Mög-krig-spelet

                    
Blommigt värre                        Tacos till middag



Nu ska jag ner i tvättstugan. Vi hörs!