Jag vill vara ledig!

Tjabba.
Nu har jag tid över till lite bloggande. Jag sitter här hemma och nästan svettas ihjäl. Här är så sjukt värmt, vi har tre fläktar igång och det känns knappt. Jag hade planerat en dag med sol och bad idag men så blir det inte då dom ringde från jobbet och behövde mig så jag fick snällt säga ja. Kl 13:00 börjar jag och kommer hem igen kl 21:00. Lite småtrist att förlora min enda lediga dag på 8 dagar men så kan det gå, jag behöver ju faktiskt alla pengar jag kan få. (Linus hade dessutom dödat mig om jag sagt nej)

Jag har för första gången använt den där kortläsaren man fick från Nordea och den var faktiskt ganska smidig, man slipper hålla reda på kort och koder osv.

Jag har till och med betalat halva hyran och räkningarna, lala. Känns bra!
Nu ska jag bara betala av lite annat som fått ligga på vänt, men det får bli när jag kommer hem eller imorgon.

Nu ska jag se om jag orkar fixa något att äta.
På återseénde!

Uppdatering

Hej hej, godkväll!
Varit dåligt med uppdatering nu de senaste dagarna men jag har faktiskt inte gjort mycket mer än slappat och inväntat jobb.

Nåja, vi vart faktiskt på kalas för (läs långsamt) Linus morbrors flickvän, Chris igår.

Idag skulle ha varit min sista lediga dag, den skulle tillbringas i soffan iklädd moronrock hela dagen. Istället ringer dom och väcker mig från jobb och behöver folk och det kan man ju inte säga nej till. Så, så blev det med den sista lediga dagen. Det vart iallafall skönt att komma dit och jag blev glatt mottagen, speciellt efter att jag gjort världens godaste pizza.

En av de boende sa till och med att den var lika god som dom man köper hos bagaren.
Det ni!


Nu ska jag sova för jag börjar 7 imorgon.
Godnatt

Tunisien

Ut och resa pratade jag om ja. Nu är det mesta klart, det är bara halva betalningen kvar.

Djerba, Tunisien är det vi snackar om. En ö i Afrika, det låter väl inte helt fel!
Jag ska sola och bada, dricka goda drinkar och rida på kameler, det har jag redan bestämt. För en människa som mig som bara varit utomlands en gång i hela mitt liv (som jag inte ens kommer ihåg) är detta stort. Det ska bli så sjukt skönt!

Den 16 september åker vi och stannar kvar en vecka.
3100:- slutade det hela på med försäkringar och hela köret. Det är väl inte fy skam för en vecka med boende?
www.ungdomsresan.se

Nu ska jag värma taco och spela lite mer poker, det går dåligt idag, +/- 0. Trist.
Godkväll



       

Delegering och poker

Tjena moss.
Här sitter jag och är lite glad, jag har nyss vunnit 31 dollar på pokern, det är väl inte dåligt! Jag vet att man ska sluta när det går som bäst men jag kan inte låta bli att spela en omgång till, det är ju så roligt. När det går som man vill. Jag måste ju tjäna ihop lite pengar, jag och Linus ska nämligen ut och resa efter sommaren, jadå! Mer info om det kommer när jag har mer info.

14:00 idag befann jag mig på (eller säger man i?) västra fäladen. Där besökte jag sjuksköterska Gunilla som skulle ge mig delegering. Så nu har jag det också, det bara till att dela ut medicin för glatta livet.


Godkväll gott folk!



Uppdatering

Nu har jag spelat två omgångar till och dessutom vunnit 58,50 dollar till. Samanlagt blir det hela 89,50! Inte illa. Nu ska jag dock in och sova.

Cancer

Vår familj har fått ytterligare ett dåligt besked. Cancer. Det känns som att jag har haft för mycket med denna sjukdom att göra i mina 20 år och nu känns det som att bägaren rinner över vilken dag som helst, därför känner jag att jag måste skriva av mig lite.

Min farmor! Min otroligt starka farmor. När jag var liten drabbades hon av sin första omgång cancer, (som tur är) minns jag inte allt för mycket av det men jag vet ändån att det har inträffat. Dock för några år sedan fick hon samma diagnos igen, cancer. Jaha, vad gör man, vad säger man? Jag ser hennes hy bli grå, jag ser hennes ögon glänsa, jag ser hennes hår falla av, jag ser hur utmattad hon är bara av att gå in till köket. Hon mådde dåligt, mycket dåligt. Ändån ger hon sig fan på att ha kvar sin vanliga vardag, hon tar sig upp på morgonen och får gjort det hon ska. Hon ursäktar sig för att gå och vila när hon ser mer död än levande ut. Dagarna efter cellgiften mådde hon som värst, det fick jag höra många gånger. Men hon tillät inte sig själv att ligga och vara deppig, hon skulle klara det ännu en gång, hon ville leva. Hon fick leva!

Bitte!
Min "andra mormor" fick för ett par år sedan cancer för första gången. Hon är hur pigg och glad som helst i vanliga fall men inte då. Ibland kändes det som att hon tappat livsglädjen och bara ville ge upp. Andra dagar såg man att hon ansträngde sig bara för att le men i hennes ögon såg man att hon ville göra allt annat än att le. Det är hemskt att se. Nu i efterhand skämtar hon om saker relaterade till hennes sjuktid. Hennes hår har nyss kommit tillbaka. Vad händer? Cancer. För andra gången i sitt liv får hon den här hemska sjukdom igen. Bara för några dagar sedan fick vi beskedet. Och nu vet jag allvarligt inte vad jag ska tänka. Att få se allt detta hända henne igen, jag kan inte låta bli att tycka synd om henne även om jag vet att hon förmodligen inte vill att folk ska tycka synd om henne, för hon vet att hon klarar det igen.

Hemska sjukdom!

Hej hallå

100 år sedan sist, jag vet. Men först gick min dator sönder och nu har min kamera gått sönder och det enda jag har att berätta om finns på kameran så det får faktiskt vänta.

Hm, något annat då. Just det, igårkväll kände jag runt lite på mina tänder med hjälp av tungan. Efter ett tag upptäcker jag världens hål i kindtanden allra längst bak i käften. Och nu snackar vi hål, hålet är så stort som en fjärdedel av hela tanden och det är fan inte litet! Jag bara ser hur min lön tas över av tandläkaren medans jag överväger att bara dra ut den med en tång här hemma. Stackars mig, ser ut som att colan äntligen fått sin väg och att jag sakta men säkert tvingas sluta dricka den svarta, goda drickan jag har hållt kär i alla dessa år. Buhu!

Nåja,
på måndag ser det ut som att jag ska fara till Ullared med Linus mamma samt lillebror med flickvän. Jag vet inte vad som ska inhandlas än men om jag känner mig själv rätt (!) kommer listan bli sju gånger så lång som den får lov att bli för plånkan.