Närhet framför bekvämlighet

Som jag sa så ska hon ligga på oss, helst på mig och helst hela tiden. Nu satt jag upptagen med datorn, men hon lyckas minsan hitta ett ställe att ligga på ändå. Det ser väl skönt ut?




Besatt av renligheten

Katten har blivit steriliserad. Hon var inte alls glad över detta, hon tittade surt och gick in i saker. När hon går in i någonting stannar hon upp, hon fryser till is. Hon ligger mest och sover, det har hon gjort nu i 4 dagar. Hon ska ligga på oss, hela tiden. Skulle vi gå någonstans, ja då följer hon efter och ska upp igen.

Vi brukar ta av hennes krage när hon ska äta, då brukar vi klia henne runt halsen och hon njuter. Ni kan tro att hon njuter. Ikväll fick hon extra lyx, hon fick vara utan krage i Linus famn i säkert 5-10 minuter. Jag har aldrig sett en katt slicka sig så mycket. Tungan gick i ett, hon var besatt. Ögonen var så stora dom kunde vara, hon reagerade inte på något. Vilken befrielse! Sen åkte kragen på igen och katten slocknar.

Funkar det likadant på människor undrar jag?
Då vet jag vad mina barn ska få!


                                       


Här ligger jag och solar. Det är sjukt var...

20100616239 (MMS)

Här ligger jag och solar. Det är sjukt varmt så nu tänkte jag faktiskt ta årets första dopp.


Välkommen oktober



Vad händer här? Jag har semester, jag vill inte ha hagel eller ösregn. Skärpning!

Är ute på vägarna med emelie. Vi har bara ...

20100613235 (MMS)

Är ute på vägarna med emelie. Vi har bara hållt på att krocka en gång men då slängde emelie sig på tutan och allt löste sig.


Nu sitter jag här igen, på tågstationen. T...

20100608232 (MMS)

Nu sitter jag här igen, på tågstationen. Tåget är något försenat men vad gör det? Jag har bara 2 dagar kvar att jobba. Ja efter idag alltså. Det känns bäst att räkna så. Påväg till stationen var jag tvungen att stanna till och fota ankbebisarna. Mamman gick sen för att anfalla mig, så jag hoppade snabbt på cyklen och stack. Trevlig dag!


Jag vaknar i panik



Linus väckarklocka på mobilen ringer 05:20, varför vet jag inte för han går aldrig upp då. Jag vaknar iallafall med en klump i halsen -har jag försovit mig? Jag kollar ut genom fönstret, klockan ser ut att vara kring 12.00. Jag rotar snabbt fram min mobil och är arg över att den inte har ringt. När jag får tag i den ser jag att klockan inte är mer än just 05:20. Vilken känsla. Jag lägger mig och tittar ut genom fönstret, jag njuter. Tänk vilken skön dag detta kommer att bli.
Helt fantastiskt.