Är det så lätt?



Jag kan inte hjälpa att fundera kring att det måste se roligt ut när där helt plötsligt ligger en snopp på golvet, dessutom tillsammans med pungen.

Trots feber

Jag känner mig extra duktig idag faktiskt.
Jag har nämligen klarat av att göra om hela bloggen på egen hand.
Visst har jag tagit hjälp av lite information på internet, men jag förstog koderna ganska snabbt ändån.
Njä, jag är nog inte helt klar, men nu måste jag sova bort min feber.


(jag vet inte varför inlägget nedan visas och sägs vara publicerat nyligen
  det är ungefär ett år sedan det skrevs
)

Pigg & kry

Äntligen! Nu kan jag säga att jag är helt frisk, förutom att jag kan behöva ett varmt och skönt bad, men det får bli efter att min bror är klar där inne. Jag satt nyss och spelade lite poker och gick faktiskt 2 dollar plus. Jag har ju inte kommit så långt ännu, så jag spelar nere på minsta möjliga där blindsen är 0.01/0.02, så lite bra är det ju iallafall! Jag tycker att ni ska ladda ner pokerstars och spela lite själv, himla kul är det! Vill man inte spela om riktiga pengar finns där låtsas pengar at spela med, det gjorde jag ett bra tag.

Jag saknar! Det gör jag faktiskt. Jag saknar en gammal vän jag gjort allt mellan himmel och jord med, en gammal vän som har betytt och betyder en hel del fortfarande för mig. Det är jätte tråkigt att vi tappat så mycket som vi faktiskt har gjort, men så är det kanske? Jag vet inte. Jag vill inget hellre än att ha det som förr, men jag vet inte riktigt hur man ska bära sig åt? Det finns massor av nya människor i hennes liv numera, och vad är jag? Jag är en av hundra typ, en av hundra som hon dessutom ser ut att trivas bra med. Hur ska jag göra för att få tillbaka min allra bästa vän, utan att på något sett förstöra eller sno tid från hennes nya bekanta?

Jag saknar Linus också, även om det bara var typ 4 dagar sedan vi träffades. Men när man är sjuk går tiden så galet slött, så det känns som minst 10 dagar. 3 år har vi varit tillsammans, detta nyårsafton var det 3 år för att vara exakt. Det känns som många, många mer men samtidigt känns det som att vi nyss träffades. Han är det mest dyrbara jag har, han uppskattar mig så som ingen annan och jag skulle gett min högra hand för honom. Snart flyttar han hemifrån, jag skulle flyttat med om jag bara kunnat. Istället får jag halvbo där sålänge :)


                            
den gamla goda tiden

Nu ska vi utomlands!

Nu far vi iväg till Norge över helgen, ja vi ska köra dit annars hade jag inte varit uppe vid denna tiden. Fast Linus har inte gått upp än, trots att vi har fått order om att köra kl 06:00. Nej, nu ska jag äta frukost och göra mig klar. Trevlig helg!



Till vilken nytta är män?

Om man tar fel på tvättiden slutar det såhär:
    

En komplimang står högt

Någon gång i veckan går jag in om ICA för att handla, mestadels cola men också chips eller choklad ibland och väldigt sällan någon form av mat. Men de tre senaste gångerna har en tjej varit där. Första gången satt hon i kassan och sa "Hej Sandra" vart på jag hälsade tillbaka, funderade hur fasen hon visste vad jag hette, log och gick ut från affären. Andra gången är hon ute i affären, jag kommer med cola och chips påväg mot kassan, hon hälsar och jag hälsar tillbaka. "Du, det är inte helg idag" säger hon och syftar på mina varor. "Jodå, efter jobbet är det alltid helg" säger jag och ler innan jag går vidare mot kassan. Vid detta tillfället hade jag kommit underfund med vem den där tjejen är. Det är en tjej jag umgicks med ganska mycket för en 5-6 år sedan.

Tredje gången går hon och fyller på varor i förbutiken:

- Hallå, du är ju alltid här!
- Nejdå, du är här bara varje gång jag är här.
- Ja, jag jobbar ju.
- Ja, jag har nyss kommit hem från jobbet jag med.
- Jaså, vad jobbar du med?
- Jag jobbar på en kundtjänst i Lund.

Sedan är det min tur i förbutiken och jag går fram till kassan för att förnya mitt tågkort. Därefter går jag in i affären för att handla cola och mat. Då jag står i kassan för att betala kommer hon igen, Angelica. Till sin kollega i kassan berättar hon att jag jobbar på en kundtjänst och sitter i telefon dagarna i ända. Sedan tillägger hon "Fan, jag trodde att det var fula människor som satt i telefon"

Just nu känner jag att jag vill bli bästis med henne.
Och jag hade inte ens sminkat mig, fixat håret eller noppat ögonbrynen!

Inte blir det bättre

Vad?

Jo, jag vaknade imorse med tungt huvud, snorade in mig till toaletten, ser mig i speglen och ska just  säga "herre jisses" åt mig själv då allt jag hör är något svagt viskande. Jodå, min ljuva stämma var försvunnen. Den har nu börjat hitta hem igen, likaså Linus som är i Ödeshög just i detta nu. Jag vill tacka min kära mor för tipsen som räddade min hals, för inte skulle jag klara mig utan den, hur skulle jag då kunna klaga på allt Linus gör fel och nästan rätt?


Det där med frossa

Nog för att jag fryser väldigt ofta, näst intill dagligen men när man har feber och kroppen mer krampar än skakar är det inte så himla kul, men helt plötsligt övergår det till att svettas halvt ihjäl, man öppnar fönster och sätter på fläkten, ja man till och med sätter sig framför frysen med öppen dörr för att känna på kylan, men när det sedan återgår till att man ska frysa igen, ja då har man bara förstört för sig själv. Jag borde köpa mig en fläkt med inbygd värme vid behov. Nu ska jag iallafall knapra ytterligare tabletter och krypa ner i sängen. Det återstår att se hur jag mår om 5½ timme då jag ska gå upp igen för att försöka återgå till arbetet. Hur dumt det än låter så längtar jag tillbaka.

Sverige vann i hockeyn iallafall.

Jag är sexig!

Jag har varit hemma alldeles för många dagar nu, men vad kan man göra som sjukling? Jag har haft på mig denna morgonrocken i 3 dagar, jag har låtit bli att kamma håret på lika många dagar och ja, i lika många dagar har jag tyckt synd om mig själv. Nu har jag iallafall fått penicillin och jag hoppas att det hjälper, helst snabbt. Jag vill jobba imorgon!

Min kära och okära sambo har lämnat mig helt ensam, han är på något "möte" i Örebro om jag inte missminner mig. Så nu har jag jätte tråkigt, jag har fått nog av dagsserierna på TV, jag är för öm i kroppen för att städa, jag är för okunnig för att njuta av en bok. Kanske ska jag spela lite Super Mario?




Jag vill dessutom skänka en tanke till mormor Bitte.

Har ni ingen åsikt?

Sjukt dåligt med kommentarerna igen, att ni inte ens sagt något om pungen i det förra inläget. Vad händer med er människor? Det kan omöjligt vara så att man ser detta dagligen.

Well, idag har varit en sjukt skön dag. Jag sov tills jag fick ont i huvudet, förmodligen pågrund av för mycket sömn. Därefter gick jag ut en runda och stannade till hemma hos Linus föräldrar, när jag kommer hem igen möts jag av kattskrället som skriker, jamar och ställer sig redo för parning. Stackar'n kan inte ha det lätt.

Detta är ett sådant inlägg man skriver bara för att man i mitt fall, inte kan sova och inte har något bättre för sig. Därför säger jag nu -Godnatt vänner!