Helgen har varit mycket bra! Jag s

0-7e1da10b564bd7d315c165ed79706ac1.png

Helgen har varit mycket bra! Jag spelade spel med pappa och lillasyster, jag umgicks med linus föräldrar och därefter kalasade jag med linus och gänget. Ja, det var en trevlig helg helt enkelt. Igår var det sjukt stressigt på jobbet, det var så illa att jag kunnat slänga in handduken och säga upp mig, men jag höll ut. Nu är jag påväg till jobbet igen, jag och emelie börjar kl 07:00 för att hinna ikapp med arbetet, men jag slutar en timme tidigare istället och det är ju inte helt fel. Då ska jag ta mig och min stora bakdel till netto som har ett flak cola för 69:-


Den gamla goda tiden

Jag är ute hos min pappa och hälsar på i helgen, eller ja tills imorgon iallafall. Jag har dragit med pappa och lillasystern Hanna till stranden imorgon. Jag börjar tröttna på att vara blek, vid denna årstiden brukar jag vara halv-neger. Men sen har jag å andra sidan inte haft ett fast jobb (ja, ni läste rätt.. fast jobb) under sommaren tidigare.

På min dator här ute i skogen har jag en del bilder som jag inte har där hemma. Jag finner det ganska roligt att kolla igenom massa bilder och speciellt när jag hittar sådana som jag helt glömt bort att dom fanns.


   

Han är borta

Min största idol, en av de bästa.


Det är tragiskt

Jag gillar inte fotboll, det är ingen hemlighet. Dock har jag det på i bakrunden för att ändån kunna verka lite uppdaterad när Linus kommer hem och allt som oftast säger "såg du det" eller "varför gjorde han så". Men jag har istället kollat igenom alla mina bilder på datorn, skrattat lite, längtat tillbaka lite och skrattat lite till. Men, efter mina besök i London, då Linus bodde där hade jag en bild. Ja, en endaste bild. Tragiskt!



Linus är superglad för att jag nyss kommit och hälsat på, tro inte annat.
Dessutom är han så snäll att han bär både min väska och min cigarett.

Tutt-ut

Natten till idag då jag inte kunde somna for jag upp och ner ur sängen som en stucken gris. Sedan puttade jag lite på Linus som vägrade vakna, då fick jag istället krama om honom och försöka somna på nytt. Det var också då jag kom underfund med att han har större tutt-klyfta än vad jag har då vi båda ligger på sidan. Ja, det är sant. Jag skrattade lite för mig själv, men det var inte lika roligt när han inte blev sur över mitt skämt.

Ps
Linus är inte tjock alls, det är bara jag som är väldigt klent utrustad på tuttfronten
Ds


Jag är fast på mitt jobb

För tillfälet sitter jag på jobbet och ugglar, jag har faktiskt slutat men som jag tidigare klagat på har bussarna slutat gå 4 gånger i timmen och istället halverat detta till 2 gånger i timmen. Nu får jag vänta i en halvtimme varje dag på att få komma på den jäkla bussen som dessutom är proppfull vid den tiden. Dagen har i övrigt gått ganska snabbt, det har varit mycket att göra och jag har väl fått ungefär hälften gjort. Man kan inte vara på topp varje dag. Nej, nu ska jag nog ge mig ut i det halvdåliga vädret.

Jag är stolt!

Ikväll har jag lagat mat som kommer att räcka en hel vecka framöver. Dock kan det nog bli lite tjatigt så jag funderar istället på att frysa in det och ha längre fram när jag känner för det. Mitt problem blir då att jag har använt alla mina matlådor till just detta, vad ska jag då ha maten som ska med till jobbet i?


Nu är jag trött på detta!

När ska jag någonsin få lov att må bra och njuta fullt ut av det?
Är det inte mensvärk är det halsfluss och är det inte feber så är det ta mig fan något annat. Denna gången är det magens tur att få sig en omgång. Ja, jag vaknar på morgonen med världens smärtor kring magsäcken, det gör så fruktansvärt ont att det enda jag förmår mig till att göra är att ligga där, med knäna uppe i ansiktet och vänta i 30 minuter tills det börjar göra mindre ont. Sen mår jag bra ett tag fram tills nästa attack. Smärtorna blir starkare men mindra långvariga under dagens gång. Och jag vill bara gråta! Nu har jag visseligen fått ett par tabletter som sägs hjälpa, men jag märker förståss ingen skillnad. Vad leder detta till? Jo, jag blir sur och grinig, jag förlorar pengar och jag får leva livet som en gammal pensionär.

Vafan, ge mig lite morfin istället så att jag kan jobba!

Lite rättvisa på ingång

People, listen up!
Föregående inlägg var överdrivet och inte helt sant. Linus gillar USA och vill gärna besöka landet, mer än så är det inte. Jag stöttar honom mer än gärna i alla de drömmar han har och jag tror nog att jag är välkommen att följa med om jag ville, på vilka äventyr han nu än väljer att ta. Vi blev tillsammans unga och innan man hunnit uppleva allt man gärna vill uppleva, därför får vi ha gemensamma äventyr istället, om inte så har jag mig själv att skylla.

Så, här han ni sanningen.
Han är bra, min man.


Är jag så jobbig?

Ibland undrar jag om min pojkvän vill komma ifrån mig. För att inte tala om alla gånger han är på utflykter i veckor, dessutom har han lämnat mig för plugg samt arbete i London och nu vill han bli aupair i usa. Jag vill verkligen inte vara ivägen för hans drömmar, eller jo det vill jag nog, i detta fallet iallafall. Så damer och herrar, vem vill bli min inneboende när min kära sambo flyr?

Jag gillar när folk fyller år på

0-12b208c9d16de43c114b8a50868c93b5.png

Jag gillar när folk fyller år på jobbet, man blir ju alldeles bortskämd. Bara se så gott jag har det nu på eftermiddagen.


Skånetrafiken har bestämt sig fö

6018f295f0713a5eb5ed11e4e320f4fe.png

Skånetrafiken har bestämt sig för att min buss endast ska gå 2 gånger i timmen, vilket innebär att jag är på jobbet i lagom tid för att börja jobba. Dock hinner jag inte äta min frukost som i sin tur betyder att jag måste gå upp 05:15 för att hinna allt jag ska göra på morgonen. Jag tar detta som ett personangrepp.


Linus är på jakt efter storvinst

15167466de1b75a5bb72f9e9fd723772.png

Linus är på jakt efter storvinsten. Och när han spelar poker är det inte på ett eller två bord, nej det är på så många bord som möjligt på en och samma gång.


Vår lilla plutt-tv har fått komm

0-38aaded8b6fb3f0242600c13b82c7373.png

Vår lilla plutt-tv har fått komma ut i storarummet, det kändes sjukt tomt utan tv men nu är det som att se på en liten datorskärm istället. Men då har vi iallafall ingen tv i sovrummet nu, och det är väl endast positivt. Det är rätt underhållande att sitta och se på när linus och hans vän sitter och spelar fifa, det kryper fram en och annan svordom blandat med några segergester. Ja, för spelet tar dom på liv och död. Jag hade kunnat stå naken framför tv:n utan att någon höjer ett ögonbryn.


Jag och Marcus är lika slöa båda

0-173dfb83d77c8e9bb51879e1d5907801.png

Jag och Marcus är lika slöa båda två, vi ligger på golvet och myser med söthunden, som snart blir 11 år gammal.


Jag är hemma och bråkar med min

-fc99072d4c3623f46aa4e801d11a868.png

Jag är hemma och bråkar med min bror, det har jag saknat. Ja, för jag kan ju inte bråka på syster-bror vis med linus.


Vilken underbar fredag, jag vill

0-98c7303a5c728a864f32caa1699c.png

Vilken underbar fredag, jag vill bara hem och gosa med min kära sambo. Dessutom tycker jag synd om min bror som tar studenten i detta vädret.


Man får lov att vara dum

Idag på jobbet hjälpte jag en äldre dam, hon blev så glad och tacksam för min fenomenala förmåga att hjälpa en dam i nöd. Ja, samtalet hade ju börjat med att hon grät och det var (och jag citerar) knarkarnas fel, dom hade minsann satt henne i klistret efter all hennes godhet. Vid slutet av vårt samtal tackar hon återigen och säger att "nu får du lov att synda efter en sådan hjälteinsats till en gammal dam som mig"


Jag tog henne på allvar och syndade då jag på tågstationen gick förbi en kvinna som släpade på tre väskor upp för trappan och stannade titt som tätt för att ta nya tag. Jag tänkte fråga om hon behövde hjälp, men jag lät bli. Förlåt väsk-kvinnan, men jag fick lov att synda, för idag har jag redan gjort en hjälteinsats.

Är det vidrigt eller vidrigt?

Jag kör på storstädning här hemma. Nej, inte storstädning i sig med moppande av golv osv, nej det är inte jul än. Men med storstädning menar jag att här ser ut som ett råttbo. Ibland finner jag lite roliga samt räliga saker, så som min allra första räkning eller linus snus och godis gömmor.


                   

Vår tv var borta när jag kom hem

4053d4b9c6d7c825f40c8de3e9202541.png

Vår tv var borta när jag kom hem. Jaha? Vad ska jag nu göra? Finns ingenting annat att göra än att klänga på linus eller städa. Dessutom kommer den vara borta i flera, flera dagar. Stackars Linus.


Idag är en jävligt dålig dag!

Det är måndag, jag har urinvägsinfektion och jag är lite halvt irriterad hela tiden. Jag har någon jävla blåsa på min tunga som sitter så pass långt bak att jag klöks då jag sväljer. På tåget satt en kvinna med svarta solglasögon och lästa sin tidning, jag glodde på henne och talade i smyg om för henne hur ful hon var, att hennes solglasögon var fula och att det faktiskt inte ens var sol ute. På bussen påväg ut till jobbet åker ett gäng mindre begåvade människor, dessa är bara jobbiga och skriker när de pratar, dessutom är det med den grövsta skånska som går att finna.

Vaknat på fel sida?
Nej, jag skyller på hormoner. För det är inte mig det är fel på.

Nu ska jag bli ung!

Jag har en alldeles för kort klänning och jag har sminkat mig. Ja, jag ska faktiskt iväg och festa hos Emelie med en del arbetskollegor och okända vänner till henne. Det ska bli intressant, kanske jag till och med dansar. Ja, för då skulle det bli underhållning på hög nivå.

Trevlig helg!



Tro det eller ej

Har just lagt ner kniv och gaffel, ja jag har faktiskt ätit, Petra! Det är visseligen den första riktiga måltiden på en veckas tid men det var gott iallafall. Jag har dessutom stått för lagandet alldeles själv. För tillfället sitter jag och kollar på en spindel som vi har fångat i ett glas med saft i, den sprattlar och försöker förgäves komma upp därifrån. Jag riktigt njuter av att se den lida, jag häller salt på den imellanåt och då blir den heltokig. Dessutom klipper jag av delar av benen på den när jag vill vara riktigt dum. Ja, jag gillar att plåga spindlar, främst för att dom är så förbaskat äckliga med sina tjugo ben och feta kroppar. Nu när den bara har två ben kvar ska katten få lov att leka med den tills den dör.

Nu är det Jävlar inte långt kvar

0bb7b4aecb3a65891a321720686ea9e8.png

Nu är det Jävlar inte långt kvar! Det är visserligen 6 veckor kvar, det låter mycket mer än vad det ser ut i min kalender. Hädanefter ska jag bara se i min kalender.


Godmorgon mina vänner! Det är vä

788c1c4d46e4ed9887daf712978ae75d.png

Godmorgon mina vänner! Det är väldigt lite att göra på jobbet idag och därför sitter jag och tar meningslösa bilder på mig själv och mina kära arbetskollegor. Givetvis har jag rast just nu, jag är faktiskt skötsam. Nej nu ska jag göra nytta igen.


Denna hunden är nog den vackrast

053c21934592286548984869bba51115.png

Denna hunden är nog den vackraste som finns. Han är stor, med mycket päls och han gillar mig. Jag vill ta med honom hem. Jag sitter nu hemma hos födelsedagsbarnet och ugglar, vi har precis varit ute med hundarna i stormen. Nu ska jag tvingas att äta lite chips, tänk att ha det så bra, synd bara att jag mår illa såfort jag får något i munnen. Men det är väl bra för tänderna om inte annat, tandläkaren hade iallafall jublat.


Jag vill bara säga grattis till

3a959abcce2919c1ddd3915f8c5942c5.png

Jag vill bara säga grattis till min goda vän emelie.


Glad, snygg, rolig, kärleksfull,

0-1e270564abd584ca54d36273452538a7.png

Glad, snygg, rolig, kärleksfull, allt man någonsin kan tänkas behöva. Fan vad jag älskar denna människa. Ofattbart mycket.


Kors i taket

Jag har nu lyckats få i mig två tuggor av en äcklig ostmacka. Min kära bror var snäll och erbjöd mig ett glas cola, tråkigt nog har jag bara lyckats smutta ett par gånger på den men det kommer väl med tiden. Tiden läker alla sår, right? Äh, vem försöker jag att lura, den där jävla mackan smakar som sopor, jag vill kräkas såfort jag får en bit i munnen, colan får mig att tänka på annat, dessutom smakar det som vatten, brunt äckligt vatten. Jag vill ha tillbaka mitt liv.

Visa lite medkänsla

Att jobba idag, ja vad ska jag kalla det. Jag var nog mest som en sombie, en vandrande pinne med två ögon och hår likt ett fågelbo. Mina svar kom per automatik, men ingenting annat. Vi åt dessutom ute i solen idag, och det är väl vad jag får kalla för dagens höjdpunkt, eller var det kanske då jag orkade ge ifrån mig ett flin åt jossans skämt. Jag vet inte, i det stora hela är dagen bara grå, ett steg att ta. Men jag gjorde ett bra försök.

Det har pirrat sådär obehagligt i min mage mest hela tiden idag. Jag kan inte sätta fingret på om jag är hungrig eller nervös, en blandad  känsla liksom. Jag vill nog hellre tro att det var någon som tänkte på mig.

Och varför ska alla kärleksfulla par vara ute och hångla just idag? Var jag är tittar, var jag än går.. jo där är dom! Jag vill springa dit, spotta lite på killen och kasta grus i ögonen på tjejen. Varför är det bara jag som ska ha det jävligt? Kom igen, jag vill se lite uppbrott, lite slagsmål, bråk och skrik. Ska det vara för mycket begärt?

Vänner och ovänner, jag lever. J

0b6422ccc0c64d597efcaeea0386936e.png

Vänner och ovänner, jag lever. Jag står här och väntar på bussen som ska ta mig till jobbet, tåget var givetvis försenat igen och det betyder att jag missar första bussen. Vad gör det? Jag kan stå här ett tag till, jag har inget bättre för mig och jag är för trött för att jobba. Ja, jag har endast sovit si sådär 3 timmar de senaste 2 dygnen, jag har ätit noll saker, druckit två glas vatten tillsammans med två omgångar värktabletter. Givetvis har jag tränat under alla dessa vakentimmar, enbart magmuskler och ryggen fick sig en omgång den också. Japp, jag har redan tappat två kilo. Får inte detta min kropp bikini snygg så ger jag upp. Nu kommer min buss, trevlig dag!