Liseberg -09

Well, vi kom fram till slut. Till vår besvikelse var halva sveriges befolkning på plats tillsammans med norskar och danskar, ja till och med ett par tyskar. Det känders som att hela världen samlades på liseberg just igår. Vi fick köa ett par timmar, ja vi kan väl säga att vi köade 9 av 11 timmar. De andra två timmarna bestod av 6 korta turer karuseller, matintag och spelande på godishjulen. Vi hade alla ont i våra fötter och vi var lika besvikna alla fyra. MEN, vi vann iallafall mycket godis, jag gjorde iallafall och det är det som räknas!

Här får ni dagen i bilder istället


   
   
   
   
   
   
   

Nu är vi påväg, vi har nog kommit

0-1b6e82ebfb1d5d20e93d76b159b70a12.png

Nu är vi påväg, vi har nog kommit lite mer än halvvägs, vi har ätit frukost men jag och Markus beklagar oss mest över att liseberg öppnar 40 minuter innan dess att vi är framme. Ja, det är faktiskt tragiskt!


Det var bäst att stiga upp

Jag vaknade av mig själv för ett par minuter sedan, jag hade ställt klockan på 07:30 eftersom vi ska åka till liseberg vid  9 tiden. Anledningen till att jag vaknade vet jag inte, kanske en kombination av drömmen jag hade samt att jag var otroligt kissenödig. Jag drömde om att vi sulle åka just till liseberg, samma personer som vi ska åka idag. Dock försov jag mig rätt rejält. Jag hade gått upp precis samma tid som jag vaknade idag, satt mig vid datorn med mobilen redo för att pappa skulle ringa. Mobilen dog och jag gick in för att sova. Givetvis kunde min pappa inte ringa och väcka mig, inte heller alarmet. Detta resulterade i att jag klockan 4 på eftermiddagen vaknar och inser vad som hänt, jag ringer snabbt till min pappa för att tala om vad som hänt, jag slänger ihop en lögn om att jag visst var nere, klar för avfärd men den gick inte hem. Han var arg, väldigt arg. Han avslutade samtalet med "hör aldrig av dig mer och kom aldrig hit igen"

Då gick jag upp från sängen, kollade batteriet på mobilen och satte mig i soffan för att invänta avfärd. Ja, det kändes bäst att gå upp med detsamma.


Kattskrälle!

Både jag och Linus har blivit sjuka, vi snörvlar och hostar i kapp. Jag har en dunkande huvudvärk och katten skriker och jamar. Ja, hon vill para sig. Jag funderar på att släppa ut henne, bara för att bli kvitt detta oljud. Sen hade det visserligen varit gosigt att ha ett gäng kattungar här hemma. Jag förstår inte varför Linus är imot detta?

Nåja, jag skulle bara beklaga mig lite.

Det kan gå illa

Nu är vi hemma från Ven, där vi har varit sedan i onsdags med Linus familj, vänner och någon del av släkten. Det var trevligt och framförallt högljutt med 6 ungar, alla under 9 år. Påminn mig om att jag inte ska ha fler än 2 barn.

Igår var vi på möhippa för Linus syster som gifter sig den 8 augusti, det var givetvis också trevligt. Men återigen får ni påminna mig om att jag aldrig ska gifta mig.

Jag är minst sagt trött och sliten, hes i halsen och godissugen. Jag skickade iväg Linus men en inköpslista på följande: Choklad, chips, cola och en flottig panpizza.

Ska vi bada?

Det sägs att katter inte tycker om vatten. Well, vi tycker att det är tid att ändra på detta. Våra två katter luktar ibland illa, dvs att de luktar kattlåda. Det är fruktansvärt, speciellt eftersom Shila har blivit väldigt sällskapssjuk och hela tiden ska ligga i mitt knä, ja till och med när jag sitter på toaletten ska hon hoppa upp. Idag bestämde vi oss för att vars ett bad skulle de få. Inte ett enda klösmärke fick vi, nej katterna satt blixtstilla i badkaret. Gillade dom det? Njä, jag skulle inte satsa min förmögenhet på det.


    


Det var dåligt!



Det är inte många som vet att jag är ett sims-freak, men det är jag. Nu skäms jag lite för det, men vad gör det. Alla har vi väl något vi skäms över. Igår vågade jag dock spela sims hela kvällen och halva natten även om Linus hade sina två kompisar här, och dom sa faktiskt ingenting illa om det. Kanske gjorde dom det i smyg, men det tar jag inte skada av.

När jag var hemma hos min pappa provade jag att spela Sims 3. Jag har haft alla andra, och jag menar alla. Men så dåligt som Sims 3, ja vi får gå ända tillbaka till Sims 1, det första av alla de första. Ja, till och med super mario på nintendo 8-bit är bättre än Sims 3. Behöver ja säga att jag blev så sjukt besviken?

Att vara rökare

När jag var lite yngre brukade jag och mina kompisar tävla om vem som kunde röka en hel cigarett utan att aska. Någon aska fick inte heller trilla av. Detta kunde vara rätt svårt, med tanke på att dessa tävlingar oftast var under fester då man inte var helt nykter och folk knuffades från höger och vänster. När jag sitter helt ensam här ute i skogen och är för lat för att gå och aska 5 meter bort, ja då klarar jag det galant!


Lisa & Günter

För ett par dagar sedan köpte jag mig en ny dator, en laptop som jag är väldigt nöjd med. Idag for Linus iväg och köpte sig en bil, som jag kommer ha lika mycket användning av.. på passagerarsidan visserligen. Kanske är det dax att ta körkort snart? Min dator har jag döpt till Lisa och bilen fick lov att heta Günter.


Avgasröret var av på Günter, men det lagar Linus pappa, Kenny på ett kick.

Vi festar till det

4128eee488802fa8d9174a5482caeab0.png



 

Jag är ute hos min pappa och myser. Det har regnat hela dagen och det är därför rätt skönt att sitta i det inglasade uterummet. Pappa bjöd på kyckling med pommes och jag gjorde min berömda tzatziki. Smarrigt!

Semester!



Lika glad som min mamma var då hon fyllde 40 år gammal är jag idag då jag har börjat min 4 veckors semester. Ni anar inte hur skönt det ska bli.
Jag är redan full av energi!

Det är torsdag, det är sol och det

1bb16941f086aa5e3cc1a13064007009.png

Det är torsdag, det är sol och det är bara 2 dagar till min semester. Jag har aldrig varit med om en vecka som gått så pass sakta som denna, det är tortyr. Just nu sitter jag på tåget i kävlinge, här har vi varit i snart 10 minuter. Jag är egentligen sjukt förbannad på skånetrafiken men efter som jag bara har 3 resor kvar kan jag låta det passera.


En gång till

Och här blir det jag som får mig en känga av min kära far


Böter på 70.000:-

Här får min mamma sig en omgång.
Detta gör jag och Linus när TV:n inte är igång.

Nedräkningen är i full gång

Nu har jag bara 4 arbetsdagar kvar innan jag får avnjuta 4 veckor semester!
Dock kunde denna veckan börjat bättre. Jag vaknar av spöregn och kyla, jag går till bussen och blir dyngsur, jag kommer till tågstationen och får se att tåget är 20 minuter försenat. Tåget kommer, vi hoppar på. Halvvägs till Lund ropar dom ut i högtalarna att alla som ska till Lund får hoppa av i Kävlinge för att byta tåg. Det gör vi, redan 20 minuter sena. Även nästa tåg lämnar stationen sent och jag kommer försent till jobbet. MEN, denna gången var det ta mig fan inte mitt fel!

Det värsta är att detta kommer pågå fram till början av augusti, dom gör tydligen spårändringar. Ja, om skånetrafiken inte skärper till sig kommer jag fundera kring att ta körkort. Då förlorar dom 900:- i månaden!

Här visar jag jossan var i landskr

68ce81b1242d5693f2540ed9500f8db7.png

Här visar jag jossan var i landskrona man hittar tycho. Jag vill själv påstå att det är en självklar ritning, man förstår ju direkt.


Tjoho! Såhär pigg och glad är jag

0-30d5acec9171145b41a926b3092bc21a.png

Tjoho! Såhär pigg och glad är jag vid denna tiden. Nej, såhär pigg och glad var jag för några är sedan när jag inte behövde jobba. Det är förövrigt rena rama vintern ute, blåsigt och svinkallt, jag hoppas att detta vänder innan jag har semester! Det är bara 6 arbetsdagar kvar och snart är denna dagen förbi.


Idag är det fest igen. Dock inte f

26e5d289a71496be37f7de55de1b7f51.png

Idag är det fest igen. Dock inte födelsedagsfest, nej det är en kollega som slutar idag och det ska tydligen firas.


Det blev mörkt

För ett par dagar sedan gick en propp hos oss, hela storarummet slocknade. Unga och dumma som vi är har vi inga proppar hemma, vad ska man med det till? Nej, så Linus byta ut den mot en annan istället. Toan fick vara utan ström istället. När han satte i denna på nytt smällde den med detsamma. Då hade vi alltså två mörklagda rum. Han försökte igen med sovrumsbelysningen. Denna gången funkade det. Stora rummet kunde nu användas, dock inte toan, sovrummet eller köket. Jag fick till slut ge mig ut på jakt efter proppar, jag fann några hos mamma som jag duktigt satte i på nytt. Dock vägrade en av de gamla släppa taget och jag blev förbannad. Efter 10 minuters bankande kallade jag på min bror som är något starkare än vad jag är och bad honom få ut skitet, om den så skulle gå i bitar. Ut skulle den!



Ja, den gick sönder.

Väx upp, för fan

Ja, jag svor, fy på mig.
Men en sak jag inte klarar av att acceptera eller se förbi är unga par, som förmodligen precis blivit tillsammans, uttrycka sin något udda kärlek för varandra. Dessa namn dom har när dom blir medlemmar på olika sidor på internet, jag menar "jagelskardigmy" såg jag en som hette. JASÅ? Det går inte ens att stava riktigt, dessutom är det inte alls coolt då polarna ska bli vän med "jagelskardigmy". Nej, människa kommer få en stämpel för livet, det ska jag personligen se till. Skärpning får det bli, detta går överstyr! Ska du heta "jagelskardigmy" så ska du ta mig fan kallas för det på riktigt! Ja, jag hade dödat min bror om han hade hållt på sådär på det viset, det är inte okej.

Jag är lite bitter nu känner jag.
God afton!

En smula rädsla

Som belöning för att jag jobbar så hårt tillät jag mig själv att få slumra till på soffan. Jag vaknar dock (vad jag tror) av tredje världskriget. Det visar sig bara vara ett oväder som är på ingång, katterna flög under soffan då det smällde till och jag var halvvägs upp i luften. Det blixtrar så det blir som mitt på ljusa dagen, golvet skakade en aning och ett billarm sattes igång, ja det var nästan som en skräckfilm här hemma hos mig, fattas bara att strömmen går. Sen rycker jag på axlarna och ser ner på katerna som är rädda och stela som pinnar, för att påpeka att det faktiskt bara är reg och åska. Jag får ta in vår kattbalkong, stänga fönstret och lagom då jag är klar lugnar det ner sig igen.
Var det lönt, kan jag tycka?

Här sitter jag och väntar på tåget

0-5b9b70e34c586d0e6c4d13f5133629ad.png

Här sitter jag och väntar på tåget. Jag hade lika bra kunnat sova 10 minuter extra. Ja, först försov jag mig i vanlig ordning och missade då det första tåget. Nu kommer jag vara på jobbet någon minut efter 7 och jag hoppas att vi hinner klart med jobbet idag. Även om jag gillar att vara hemma tidigare så gillar jag inte att stiga upp kl 05:00. Nu kommer tåget!


Dagen efter

När Linus är borta en längre tid hinner jag få igång min kreativa sida, jag trivs när det är snyggt runt omkring mig men av någon anledning är det alltid stökigt här hemma. Jag vill gärna skylla på Linus, visst hjälper jag till ganska bra själv, men faktum kvarstår att det alltid är rent och snyggt då han inte är hemma. Kanske gör han mig lat och snuskig genom att vara just lat och snuskig själv?
Nåja, ändring får det bli!


Såhär lämnade Linus lägenheten

   
 


Och såhär ser det ut dagen efter

   
 

Nu har han åkt

Nu är jag helt ensam hemma, eller jag har ju mina katter men dom svarar inte mig när jag pratar med dom. Jag vet inte vad jag tar mig till om jag hör något oljud eller om det helt plötsligt ringer på dörren. Ja, jag är lite mesig av mig.
Big surprise!



Befinner ni er på hultsfred och ser denna flaggan bör ni gå fram och skrika
"Linus, Sandra ser dig!" Tack i förväg.

Det gick hårt till

Igår var Linus på svensexa för sin systers blivande man. Klockan 9 på morgonen startade kalaset och min kära Linus var inte hemma förän tidigt på morgonen.. dagen därpå. Jag sov när han kom hem och fick en smärre chock då jag vänder mig om för att se om han lever.


Detta är vad jag möts av, och tillägas ska att vi inte äger någon rosa morgonrock.
Ja, det gick nog ganska hårt till igår.

Husmor

Jag har lagat mat igen, ja ibland måste man tyvärr göra det då man inte bor hemma hos sina föräldrar. Denna gången fick jag en snilleblixt, annat folk kan tro att jag slagit huvuvdet. Jag fick nämligen för mig att woka kyckling och nudlar. Sagt och gjort, det gick väl sådär med tanke på att jag wokade dessa i ett vanligt stekjärn. Det blev faktiskt rätt gott ändån, dock lite väl starkt. Hur ska en vanlig människa kunna äta detta? Det känns det som att jag har hånglat nonstop i 2 dygn, ja så ont gör det på läpparna. Men lagat själv, det har jag minsan!

     

Blir jag gammal?

Nu är jag hemma från stranden, några snäpp rödare. Vad har hänt med min hud? Jag har aldrig tidigare behövt använda mig av solskyddsfaktor tidigare, jag har blivit brun med detsamma och fram mot slutet på sommaren förväxlats med en neger. Idag var vi på stranden i tre timmar, och dessa ynka tre timmarna har lämnat efter sig ett par röda och svidande ben. Det ser ju lite roligt ut om inte annat, så varsågoda.. skratta om ni vill, ja ni får till och med håna mig om ni känner för det.



Jag var nära döden

Jag tror att jag talar för alla mina arbetskollegor när jag säger att denna veckan har lämnat mig helt utmattad. Inte nog med att jag började kl 07:00 två dagar denna veckan, nej därefter var det stress från dag 1 och jag har fortfarande jobb liggandes som skulle varit klart. Men nu är det helg, jag är ledig och jag har köpt en ny bikini som ska invigas idag, om min pappa och syster kan tänkas komma och hämta mig snart vill säga.

    

Nu är jag påväg till jobbet igen.

06454cfe90293edf5033ddd29dcf907e.png

Nu är jag påväg till jobbet igen. Fördelen med att åka såhär tidigt är att jag har ungefär hela tåget för mig själv. Nackdelen är att där inte finns någon som väcker mig om jag skulle slumra till. Ja, för jag är ganska trött men killen på bilden var snäppet värre, det kan möjligt vara skönt.


Hur högt upp på ''fete jävel'' ska

3e42103e9d7d97332bbe7e4c43d61230.png

Hur högt upp på ''fete jävel'' skalan hamnar man om man ligger i sängen kl 23:20 en torsdag och äter en panpizza? Japp, så fet är jag!


Beslutsångest

     

Någon som kan hjälpa mig att välja klänning inför ett bröllop?

Igår när dom inte hade kvar någon

0-2de25f3462dee7f6342e9cac2987c0c3.png

Igår när dom inte hade kvar någon cola till mig på netto blev jag väldigt ledsen och fick istället trösthandla denna förvaringsgrejen. Snygg!