Klippklipp

Sådär, nu vart han klar!
Själv blev jag riktigt nöjd med min prestation, hoppas att han är lika nöjd, han har inte klagat iallafall! Mamma tyckte dock att det vart skit snyggt!

                                     
Före                                 Efter


Nu ska jag byta om, sen ska jag fara hem till Linus igen och packa ännu mer.
Flytta, flytta flytta!
Godkväll mina vänner.

Storm

God afton!
Här sitter jag och huttrar med världens största tröja på mig. Det blåser helt sjukt mycket idag, när jag gick hem från Linus tidigare vart det så illa att jag stod helt stilla även om jag kämpade hur mycket som helst för att ta mig fram, helt plötsligt bara vänder vinden och jag får meeeega farten framåt. Tur att jag inte trillade och slog ut tänderna eller något.

Nu har jag skickat iväg min kära bror att handla en cola åt mig, det är vad det kostar för att jag ska klippa honom. Det är dessutom jag själv som betalar, så jag är billig. Han har haft samma sorts frisyr i typ 5 år nu och det blir förmodligen lika dant denna gången också. Han vill inte ha för kort men inte heller för långt. Så vad har jag att välja på egentligen? Vi får se, vi får se. Nu ska det iallafall ske (haha, hör ni som det rimmar?) så jag återkommer med resultat!

Otursveckan

Phu!
Jag har blivit frisk! (peppar peppar) Sist jag nämnde ordet frisk blev jag sjuk igen. Jag har nog varit sjuk 2 veckor i rad, lite tråkigt. Så jag har alltså inte haft något att prata om förutom en himla massa tycka-synd-om-sandra och jag tror det var bäst att skona er från det!

Nu har jag dock duschat och blivit ren, snart ska jag föna håret samt platta det. Efter det ska jag fara hem till Linus och packa, det är ju flytt på fredag.

Förövrigt ser detta ut att bli min otursvecka. Det är iofs bara onsdag, men se här:
Måndag -Jag blev galet sugen på våfflor. Jag hade gjort det bara för några dagar sen och dom blev himla bra! Men jag börjar att göra smeten, den blev klumpig och oduglig. Så jag hällde ut den och gjorde en ny men den blev lika dan så jag hällde minsan ut den också och började på min tredje. Den blev klumpfri. Så jag ska ta ner våffeljärnet, vad jag inte visste var att där stod ett öppet paket ris uppe på som trillar ner, men jag fångar det.. upp och ner. Och där är ris på hela golvet. Det slutar med att våfflorna inte ens blir våfflor, det blir bara smet av allting. Så även det fick jag slänga och ta en äcklig macka istället.
Tisdag - Jag ska ner till arbetsförmedlingen. Jag försover mig och hinner på så vis inte att tvätta håret som är riktigt räligt. Jag tar på min mössa och far ner ändån. Kommer in till en kille, pratar en massa då han till slut ber om min legitimation. Jag letar efter det bara för att inse att jag glömt det hemma. Så jag har vandrat ner till stan helt i onödan bara för att snällt få vandra hem igen, det var kallt, det blåste, jag var trött och förbannad.

Åh, härliga vecka! Återstår att se om det händer något idag. Jag återkommer nog isåfall!
Nu ska jag dock föna håret. Ha en trevlig dag!

Handboll

Tjohej!
Har varit väldigt dålig uppdatering på senare, men nu får det bli bättring! Idag har jag tagit tag i mitt CV samt personliga brev (fy vad det är svårt att få ihop ett bra) Men till slut blev det bra, eller jag blev iallafall nöjd. Frågan är bara om det är tillräckligt bra för att ge mig ett jobb. Jag vart hemma hos farmor och farfar ett tag också och hälsade på, det är väl alltid trevligt.

För tillfället sitter jag och kollar på handbollen! Första halvlek var ju fantastisk, mycket som hände, underbart målvaktspel, snygga mål osv. Andra halvlek började lite grått för Sverige som sen skulle göra en jäkla bra upphämtning och ge folket en mycket jämn match! Sverige är kvar i matchen tack vare målvaktspelet! Ser för övrigt ut att vara svårt för svenskarna att göra mål, för mål har det inte blivit på en lång tid. Med 20 sekunder kvar står det 27-26 till Ungerns fördel och Sverige tar time out. Låt oss hoppas på ett mål!

..DET BLEV MÅL!
Och med det slutar matchen 27-27. Bra gjort Sverige!

Kiss

För ett tag sedan läste jag i aftonbladet att det var påtal om en Kiss-konsert i Sverige. Efter det har jag inte sett något, tråkigt nog. Vad hade toppat att se Kiss live?


Top 10  (enligt mitt tycke och smak)

1. Heavens on fire
2. Rock and roll all night
3. I was made for loving you
4. I love it loud
5. Hotter than hell
6. God gave rock and roll
7. Carzy crazy nights
8. Black diamond
9. Beth
10. Strutter

Ett skönhetstips!

En effektiv inpackning för glans kan du göra genom att blanda:
1/2 äggula med 1/2 dl olivolja och fördela i håret.

Låt den gärna verka i minst en halvtimme för bäst effekt.
Skölj sedan med schampo och varmt vatten.




Personligen tycker jag att det känns lite konstigt att ha ägg och olja i håret.

Men till min förvåning ger det faktiskt resultat.


Visste du att..

...en del lejon parar sig över 50 gånger om dagen.

Fint!

En tävling kanske?

Bara för att jag har tråkigt och jag gillar små presenter så tänker jag delta i denna tävlingen.

Jag vill klaga

Godkväll, eller godnatt kanske man ska säga. Jag har gjort absolut ingenting idag. skönt, men kanske lite tråkigt. Jag har mest snorat och hostat. Jag börjar bli sjukt trött på denna täppta näsa nu, det kvittar alltså hur jävla mycket nässpray jag tar så är det ändån täppt. Det är ju fruktansvärt störigt när man sitter och snorar och snorar, fan snart är man väl dränkt i snor. Men ja, som sagt inte gjort någonting idag, det innebär att man lätt har tråkigt och när jag har tråkigt startar jag upp photoshop och gör en ny header. Trevligt, trevligt. Nej, nu ska jag nog fasen göra mig klar för den kyliga sängen.


Tjohej!

Snor

Idag vaknar man upp, tjock i halsen och täppt i näsan. Nu sitter man här med en filt om sig, snörvlar, fryser och är öm i kroppen. Om jag har rätt till att tycka synd om mig själv så gör jag det!

Klockan 5 hämtar min pappa upp mig, då ska vi hem till skogen. Min kära lillasyster skulle visst köpa en till present till mig, jag har redan fått ett halsband med ett S i som står för Sandra, givetvis. Så vi får väl se ikväll vad hon har hittat på det lilla livet.

Just nu känns det som att jag ska göra en varm kopp te, hoppas på att det hjälper halsen på traven lite. Sen ska jag ta ett varmt och skönt bad! Dela gärna med er av förkylningstips!

Ny garderob

Nu har vi kommit hem från Väla, eller vi har väl varit hemma i en timme. Men fy vad ont i huvudet jag har, jag har nyss tagit en huvudvärkspilla, hoppas det hjälper snart! Det blev en hel del kläder.. mest tröjor dock. Bara ett par byxor, men precis vad jag letade efter. Annars brukar man ha oturen att leta och leta men inte hitta några man gillar. Men den gjorde jag alltså idag. Kan väl lägga upp bilder bara för att vara snäll. Känns nästan som att man har en helt ny garderob, men så mycket var det ju faktiskt inte :p Jag och Linus kanske ska dit redan imorgon igen, där fanns nämligen två tjocktröjor jag ville ha, men har bara råd med en och jag kunde verkligen inte välja, så han får hjälpa till.

         


Ikväll ska jag hem till Linus och gulla, imorgon är det skola så det är upp tidigt som gäller. Skulle dock inte förvåna mig alls om jag försover mig, jag är dålig på att gå upp om mornarna.

Men nu först ska jag ta fram nya linser och peta in, jag råkade tappa en innan idag.

PS
Mc Donalds chokladmuffins är så galet goda
DS

Vem är pigg på en måndag?

Sådär, då var det måndag igen. Helgen har varit fylld av kalas och presenter.. Kan fan inte tro att jag är tjugo. Jag sitter här och gäspar för fullt, jag är hur trött som helst även om jag gick och la mig redan klockan tio igårkväll. Nu tänker jag slänga mig på soffan och kolla på någon serie, när mamma kommer hem ska hon, jag och Marcus åka till Väla, jag ahr ju alldeles för mycket pengar som bara ligger och skräpar nu :p Så äntligen ska jag köpa nya kläder, det har gått många månader sedan sist kan jag lova. (om man bortser från nyårskläderna som jag inte ens fick använda)

Ha en trevlig dag.
På återseende!

Stort grattis till mig!

för idag är det min stora dag! 20 år gammal, men ack så barnslig!

Grattis till mig!

Lite skönhetstips kanske?

Bara för att jag gillar när folk är snygga så tänker jag bidra med några tips lite då och då framöver.

För torr hy
Mosa en avokado för att tillföra huden fukt. Täck ansiktet och låt verka i 15 minuter.

För fet hy
Äggvita, uppvispad till skum eller som den är, torkar ut huden, vilket är bra för fet hud.
Lägg på T-zonen (panna, näsa och haka), som brukar vara fet. Låt verka i 15 minuter.

För normal hy
Mixa jordgubbar och 1tsk mandelolja och lägg på ansiktet. Låt masken verka i 15 minuter.

För er med acne
För acnehy är papaya bra, mosa den och lägg på ansiktet i minst 15 minuter.

Att göra en smörgåstårta

Jag ska som sagt ha kalas imorgon, och hela vår familj (speciellt jag) älskar smörgåstårta. Men dom som finns att köpa är alldeles för kladdiga och enligt mig smakar dom bara majonäs. Så därför satt jag mamma i arbete och hon står ute i köket och gör 4 st. Ser inte alls gott ut nu när där bara är bröd och tonfiskröra, men garnering sker imorgon, och efter det kommer det se smarrigt ut! Det var meningen att jag skulle lära mig och hjälpa till, men efter att ha stått och skurit lök i 15 minuter sa ryggen ifrån och nu är jag halvt förlamad. Är så fruktansvärt trött på denna rygg.. Men det är väl något man får leva med, finns ju tyvärr de som har det sämre, så jag kan väl inte klaga, jag har iallafall tak över huvudet och mat på bordet.

Ikväll ska jag bära ner mina flyttlådor (på tiden) sen ska jag umgås med Emelie och Emma. Helt galet längesedan, så det känns kul! Nej, nu ska jag bita ihop och gå ut och försöka hjälpa till lite.

Kul att se att folk faktiskt läser denna gojja jag skriver, en kommentar här och var känns också kul.
Ha en trevlig kväll!

Konsten att sova

Klockan är alldeles för mycket för att vara vaken. Det är skola imorgon, vilket är detsamma som att jag ska upp om ca 4 timmar. Ja, sjukt tidigt, jag vet. Men jag ska hinna duscha, föna håret, platta håret, tvinga i mig frukost och sist men inte minst så ska jag övertala mig själv att det inte är så farligt att gå ut, låsa upp cyklen och cykla till skolan. Men jobbigast av allt är nog ändån att lämna sängen. Det blir många "bara 5 minuter till" och dum som man är lär man sig aldrig.
Hur jäkla svårt kan det vara att bara gå upp när klockan ringer?

Jag gjorde nyss en super snygg (läs ful) bild på Linus i photoshop, men han vägrar tillåta mig att visa den. Snäll som jag är får jag acceptera det.

Nu har jag galet tråkigt och är mega uttråkad. Kanske ska lägga sig?
Ja, godnatt!

Visste du att..

.. en kackerlacka kan leva i nio dagar utan huvud, innan den svälter ihjäl.

Haha, det vart lite komiskt. Dör inte när den blir halshuggen, dock av svält.

Vuxengöra för en gammal ungdom?

Tvätt!
Visst är det roligt att tvätta? Njä, det kan diskuteras. Men det är iallafall vad jag sysslar med idag, det vart en himla massa tvätt då ajg inte tvättat på hur länge som helst. Det hänger nu i torkskåpet (nåja, hälften iallafall) och jag ska snart ner och byta ut de torra mot de lite mindre torra kläderna.

Städar gör jag också för fulla muggar! Just nu ser här ut som fan, men bättre blir det nog när jag orkar ta tag i det igen. Här står fortfarande kvar massa flyttlådor som jag inte orkat bära ner än också. Att tvätt och städa kan tyckas vara det tråkigaste någonsin, men ibland kan jag faktiskt tycka att det är kul, om inte annat så är det ju skönt när det är klart. Anledningen till att jag nu äntligen orkat ta tag i detta är för att det på lördag ska komma gäster för att gratta mig på min födelsedag, då kan det ju inte se förjävligt ut!

Jag har nyss suttit och betalat en massa "lån" och räkningar och det är väl mindre kul! Bara se pengarna försvinna direkt efter att man fått dom liksom. Helt sjukt vad beroende man är av pengar egentligen. Ahja, en dag har jag en hejdundrans inkomst och kan göra precis vad jag vill. (Ja, man får lov att drömma)

Tvätten kallar så här sätter vi punkt för denna gången.

Lite gnäll

Mensvärk!
Den som lider av svår mensvärk vet vad jag pratar om, ni andra har ingen aning. Det gör så ont att jag knappt kan gå normalt, det gör ont långt ner i vaderna och långt upp i ryggen, jag mår illa och jag har inga värktabletter hemma. Jag har länge skullat gå till en läkare och få utskrivet speciella piller mot mensvärk, men som vanligt har jag inte orkat, inte haft tid eller någon annan bortförklarning. Nu har jag hittat mina värktabletter jag tar för ryggen, så nu sitter jag här helt snurrig i huvudet med en värmekudde över magen. Kudden har dock sett sina bästa dagar, den är inte varm mer än 5 minuter så det blir ett jävla springandes här fram och tillbaka mellan rummet och köket.

Nu har jag nog gnällt klart, nu ska jag värma kudden!

Dålig människa?

Nej, det blir inte att jag far hem till Linus. Jag orkar helt enkelt inte, och han lät inte så himla övertygande heller, så istället får jag lägga mig i sängen under ett varmt och skönt täcke och kolla på filmen Twisted som går på 3:an klockan 21:00. Men nu helt plötsligt känner jag mig som en dålig flickvän, jag hade ju sagt att jag skulle komma. Får hoppas på att han klarar sig bra , han somnar nog ganska så snart ändån.

Första skoldagen

Ohja! Och givetvis ska jag försova mig, klockan 10 vaknar jag med mobilen i ansiktet och minns inte ens att jag stängt av alarmet. För att jag ska komma upp i tid krävs det nog en personlig väckarman/kvinna. Med missad första dag i skolan gick jag omkring här hemma lite småarg och svort lite för mig själv. Till slut hamnade jag framför Tv:n och "våra bästa år". Därefter gick jag in och vann pengar på pokern och nu bakar jag en kladdkaka. Jag tog nyss ut den från ugnen och (givetvis igen) ska jag bränna mig. Gör ont än, vet inte om man ska ta på något? Nu ska jag snart skära upp en bit och mumsa i mig, sen ska jag ta en snabbdusch och strax därefter ska jag hem och mysa med Linus! Well, det var väl det hela..

Godkväll gott folk!

Stökigt

Tjabba!
Idag har jag asat upp alla mina flyttlådor fulla med skit. Jag har tagit upp allting och diskat det för att sen packa ner allting igen. En del saker ska Linus ha med sig när han flyttar. Andra saker får helt enkelt fortsätta att leva nere i källaren. Mina saker är tydligen ett bra hem för små äckliga djur.. I ett glas låg där en död skalbagge och det var många små äckliga spindlar som fick möta sitt öde idag. Djurplågare? Nej, dom förtjänar det! En spindel lät jag till och med få leva, Zita, min katt ville hemsk gärna ha någon att leka med. Nu ligger den nog i hennes mage dock, undra om den hade lika kul som katten, maha!

Jag åt nyss en Gorby´s pirog. Inte så galet gott, men det räcker för att bli mätt. Nu tar jag sista klunken cola och snart är jag och handlar en ny. Jag fyller föresten 20 år om 5 dagar, inte illa det inte!

Usch, imorgon börjar allvaret.. Skolan! (ja, jag är 20 år och går i skolan) Det känns bra och segt. Fast imorgon är det väl inte så fruktansvärt allvarligt, vi ska bara ha ett litet möte i 2 timmar, sen får vi gå hem igen. Åh, då kan jag se både Glamour och Våra bästa år! Duktig som jag är så cyklar jag dit och hem varje dag, därför hoppas jag på bra och halk-fria vägar imorgon.

Nej, nu ska jag städa undan lite lådor och skit, sen bär det av till affär'n.
Adjö!

Nu har vi haft vår vintertid

Godkväll gott folk!
Igår gick jag och köpte massvis med onyttigt, lite godis, lite chips och givetvis en cola! Jag och Linus åt och var glada medans vi kollade på hockey, Sverige - Kanada (Canada) välj själva. Där vi som är intresserade också vet att det till slut, efter en fantastisk 3:e period slutade lika och övergick till förlängning som svenskarna tråkigt nog förlorade (på ett, enligt mig, värdelöst sätt) Efter det gick vi hem till Linus, påvägen njöt jag för fulla muggar av all vår vackra snö som knarrade när man gick, idag är den ju tyvärr borta.

Idag var vi och kollade på en lägenhet, faktiskt himla tjusig. Golven var ju ingenting att hurra för, det var en gammal, ful plastmatta i hela jäkla lägenheten. Men Linus bestämde att han ville bo där, och så blev fallet. 1:a februari sker flytten. Efter det for vi ut på Jysk för att handla lite småsaker och efter det åkte jag hem till mamma igen.

Nu har jag hamnat här, egentligen satt jag och tittade på en film som visas på Tv3, men den var inte bra så jag orkade inte se mer, även om jag brukar tvinga mig själv att se klart en film jag börjat titta på.

Nu ska jag hälla upp mer cola (halva deras inkomster står nog jag för helt på egen hand)
Godnatt!

Frossa

Idag när jag vaknade vart jag helt utmattad! Det kändes verkligen som att jag kunde sova tio timmar till. När min mamma sen kommer hem från jobbet frågar hon mig om jag var ledsen igårkväll. Jag hade inte varit alls ledsen, och förstod itne riktigt var hon fått det ifrån. Det kom sen fram att jag hade gråtit och snyftat i sömne. Haha! Jag som näst intill aldrig ger ifrån mig ett ljud när jag sover. Undra vad jag drömde om..

Jag har godisfrossa! Jag känner för att gå till ICA och handla ett kilo lösviktsgodis. Till det vill jag ha en iskall cola med mycket bubblor, som vi säger här på onsjögatan 7. Som alla vet så är det dötråkigt att gå ut och vandra själv, så min lillebror får följa med, det har han redan lovat. Förmodligen för att jag ska köpa cigg till honom. (ja, jag är en hemsk person som langar) Nej, jag är faktiskt skylldig. Men just nu sover han, idioten har helt och hållet tappat förståndet och vänt på dygnet såhär lagom till skolstarten. Men jag får snart väcka honom, tror jag.

Igår väckte jag och min andra lillebror honom på vårt alldeles egna lilla sätt. Vi kom indunsandes med ett glas iskallt vatten och en isbox (ni vet, en sån man har i frysväskan m.m för att hålla mat eller dryck kallt) Isboxen fick han känna på bland annat magen, midjan, låren och fötterna. Lite stänk vatten fick han i huvudet.. efter det for han upp ur sängen snabbare än snabbt.

Ishockey på tv idag föresten! Det ska ses, svt 24, 20:00.  heja Sverige

Visste du att..

.. en gris-orgasm vara i 30 minuter.

tänk att ha det på det viset!

plattång

För oss som inte är födda med rakt hår, som ibland vill ha det..
Att platta håret med plattång kan vara skadligt för håret om det utsätts för den värmen dagligen, om man dessutom fönar håret innan kan ni kanske själv räkna ut vad som händer. Jag själv plattar faktiskt håret så gott som dagligen men har inte riktigt brytt mig om att det faktiskt skadar håret. Men för drygt ett år sedan var det så pass skadat så det slutade med att jag fick klippa mig super kort. Men med en himla massa inpackning och en ny plattång med en laserstråle som skonar/reparerar och gör håret mjukt och fint har det blivit tjockare och finare igen!



Den jag använder är Redken All Soft inpackning
Finns säkert att köpa hos vissa frisörer, men här har ni ett stort sortiment och aningen billigare!
(Ett tips utöver detta är att använda något som skyddar håret mot värmen. Ni hittar det på samma sida under rubriken Plattänger/värme därefter går ni inte på plattångsprodukter) Vill även påpeka att sidan har super bra produkter!

Plattången jag har är en GA.MA Ceramic Laser Ion
Även den finns att köpa hos frisörer, kanske lite dyrare. Annars hittar ni den här.

Visste du att..

.. man tillbringar drygt sex månader av sitt liv på toaletten.