Köpbegär

Ibland får jag för mig att handla, och inte orkar jag gå till affären för att utföra detta, nej jag gillar inte att trängas med 100 andra personer och byta om ett tiotal gånger för att prova ett par kläder. Det brukar allt som oftast sluta med att jag tar en storlek och sen får den passa bäst den vill. Då kan jag lika bra handla via internet, smidigt och bra, jag kan till och med ligga i sängen under tiden, och jag slipper att stå i kö.

                        

                           


Avlopp

Vi har nu haft stopp i avloppet ett bra tag, men det har klarat sig ganska bra fram tills idag då Linus duschade och det rinner vatter ut genom den stängda dörren. Det var bara till att rensa!






Silica Duo, here I come!

Gissa vem

Här ligger jag och myser i soffan






Eller är det Linus som tagit på sig en BH?

Jag sitter och pustar ut på tåget.

0-7c82413c1dce06734256e937e0c0d9d5.png

Jag sitter och pustar ut på tåget. Ja, jag är nog mästare på att försova mig och idag gjorde jag den. Kl 05.25 vaknade jag, 05.33 var jag ute på cyklen och 05.38 var jag framme på stationen. Vem har sagt att man inte ska stressa?


Det är inte så farligt

Om jag har puckelrugg då jag slappnar av.
 Vad har inte min katt då?


En typisk morgon på jobbet. Frukos

1d1c0d0a92e9645c9900a674695d96d0.png

En typisk morgon på jobbet. Frukost som man inte hinner äta upp pågrund av stress, cigg för att lindra stressen och cola för att hålla sig vaken. Yes, jag älskar att jobba!


Grattis

Han har tjatat, han har tvingats och han har nu lyckats.
Linus har fått mig att tycka om en låt utöver mitt eget utbud.
Ja, jag älskar den.





Jag är ute och vandrar, det är mör

0-3c11677cabaa31b0a521007cb9a09d77.png

Jag är ute och vandrar, det är mörkt och inte en kotte syns det till. Här stapplar jag fram helt ensam påväg mot tågstationen. Allt detta för att börja en timme tidigare. Jag känner mig riktigt duktig. Hah, nu mötte jag en tösabit, hon går samma håll som jag. Undra om vi är de enda levande på jorden.


Cantaloupe


Tack för hjälpen, Malin


Nu är jag dock lite förvirrad, den melonen jag fick tag i vart alldeles hård och inte alls lika god som den jag fick dagen efter bröllopet. Detta fick mig att nu tycka om honungsmelon mer och jag är nu fruktansvärk sugen på just honungsmelon. Jag väljer att se detta som ett sunt godis, för visst är det bättre att sukta efter melon än chips. Idag när jag var påväg till jobbet var det kallt ute, runt 10 grader. Jag kom då att tänka på vintern, hur kallt det är och hur jag då inte ska cykla till tågstationen varje morgon, nej då ska jag ta bussen dit och när jag kommer fram till jobbet ska jag göra mig en varm kopp oboy.
Det, mina damer och herrar, det längtar jag efter.

Stackars mig

Det var ta mig tusan det jobbigaste jag varit med om på väldigt.. väldigt längre. Vi cyklade till träningen (Linus säger ca 7km) tränade i 1½ timme och cyklade sen tillbaka samma sträcka. Behöver jag säga att jag är trött och att jag förmodligen kommer ha träningsvärk imorgon. Det gick iallafall rätt bra idag, och jag överväger nu att fortsätta. Eller jag ska helt enkelt fortsätta. Nästa gång blir på torsdag och då ska jag absolut inte cykla dit!

Nu ska jag duscha och därefter sova, jag början 7 imorgon.

Nu ska de dammas av

Nu ska jag dra igång och leta fram mina gamla träningskläder, byxor och skydd. Ja, rubbet ska fram för idag ska jag träna för första gången på väldigt länge. Jag äger dock inga träningsbara skor så jag får nog sno Linus forbollsskor, tackar gudarna för att han är små fötter, bara 3 storlekar större än mig. Visst är det stort, men om man bara ska sitta på golvet och fara runt så går det ganska bra ändån, värre är det med naglarna som kommer att ryka inom 5 minuter.


Man får passa på

Idag är det söndag, vilket också betyder att jag börjar jobba imorgon efter 4 veckors härlig semester. Det känns skönt att få tillbaka sina rutiner, men också väldigt tröttsamt att få tillbaka sina rutiner. Jag hade inte haft något imot 4 veckor till. Nu sitter vi och kollar på friidrotten och som alla andra, längtar vi till 100 meters finalen för män. Till detta ska jag avnjuta en portion spagetti och köttfärssås samt ett eller två glas cola.


Tidigare idag passade jag på att njuta av solen och ledigheten

Min konstnärliga sida

Jag har ju redan avslöjat mitt förhållande till The sims. Det går dock i vågor, när jag känner för att spela, ja då spelar jag dygnet runt, men därefter kan jag ha en paus på 6 månader innan jag spelar nästa gång. Nu har jag dock haft en Sims-period, men eftersom jag ganska lätt tröttnar på de simmar jag spelar med, när de har gjort allt jag vill göra med dom så får jag ständigt komma på nya ideér. Den senaste var att bygga min och Linus lägenhet och givetvis göra oss båda också. För er som vet hur det ser ut hemma hos oss, vet också att jag har lyckats! Ni andra behöver helt enkelt inte komma hit.

   
Jag har till och med fått med dammen

Där fick ni något att bita i era smygtittare!

Ibland blir jag lite orolig av mig, väldigt ofta nu på semestern faktiskt. Man ser ju inte alltid så bra ut när man är nyvaken, trött eller om man precis har tränat. (haha, yeah right) Nu har jag en inbyggd webkamera på min laptop och jag är lite rädd att folk kan se mig även om jag inte har den igång. Att någon alltså kan hacka sig in på min dator, bara för att kolla på mig genom min webkamera. Nej, jag har aldrig sagt att någon vill göra det, men tanken ligger och gnager och jag kan absolut inte tillåta detta. Därför har jag kommit på en lösning.

        

I  bakrunden ser ni dessutom den flitigt använda roddmaskinen

Hela tjocka släkten

Här har ni den, kanske sämsta men den enda hittade bilden där både jag och Linus finns tillsammans. Linus ser ju minst sagt glad ut iallafall.



Från vänster:
Niklas, Hanna, Angelica, Rebecka, Josefine, Linus, jag, Robin & Frida

Bakre raden från vänster:
Linn, Johan & Andreas

Detta är alla kusiner + flickvänner

Boom boom boom

När jag var yngre älskade jag denna låten. Ja, jag hade till och uppvisning med min dåvarande ingifta syster, Emelie, vi hade till och med de där coola rörelserna vid "boom boom boom boom!".Kanske är det därför som jag nu för tiden aldrig dansar, nej den som såg denna uppvisning kan anse sig lyckligt lottad, för någon uppvisning kommer det aldrig mer att bli.


Super Mario Bros 3

Jag har tagit hit min bror idag för att spela mario med mig och vi håller fortfarande på. Det är rätt kul faktiskt, förr spelade jag och mina dåvarande ingifta systrar det dag som natt. Det kvittade om det så var strålande sol ute, vi satt där som ett par ugglor och spelade. Nu är det min tur på sista banan, the big boss! (1 minut senare: jag klarade det!) och Marcus ropar i bakrunden att VI klarade det, men nej. Han har dött och fårr starta om flera, flera gånger medans jag har hur många liv som helst och har gjort ungeför 90% av banorna.

                                 

Ubåten

På bröllopet stod Linus (med mig till assistent) som bekant i baren och serverade folket med drinkar. Mot slutet hade vi en specialare som ingen vågade sig på, nämligen ubåten. Linus lillebror som ganska nyligen fyllt 18 år var lite lagom rund om fötterna men vi tyckte att han behövde mer. Vi mer eller mindre tvingade honom till denna drycken bestående av ett glas öl och en shot jäger nersänkt. Inom 10 sekunder hade han klarat av utmaningen och inom 10 minuter hittade vi honom på en madrass i bakre rummet. Där sov han gott.

   

Han blir barn på nytt

Nu har Linus kommit hem från arbetet och min städmusik for all världens väg. Ja, för högtalarna går numera att koppla in till tv:n och då ville han tvunget prova att spela på högsta volym. Det fick han lov, om han bar ner alla sopor efteråt, vilket han gladeligen accepterade. Han började hoppa runt som ett litet barn och kunde knappt vänta tills spelet hade startat.




Här sitter han, i sin sackosäck med filten över benen
Ja, här mår han som bäst

Det är inte lönt att döda mig

Med posten idag fick jag ett brev från Collectum, jag kan tyvärr inte förklara exakt  vad det är för det vet jag inte, men det är någon form av säkerhet genom jobbet. Jag är iallafall god för 256.800:-



Jadu, Linus.
Det är nog inte lönt att du dödar mig.

Nyfunnen kärlek

Eftersom jag endast hade två bilder i min kamera får ni helt enkelt vänta med bilder på klänningen tills jag hittar någon. Ber om ursäkt för detta, för er som gärna ville se. Därimot var vi ute hos brudparet idag, där bjöds det på mat sedan igår och det jag missat var frukterna. Melon är ju rätt gott, men idag fick jag tag på den godaste melon jag någonsin ätit, den hade grön/gult skal och var orange innuti. Vad är detta för någon melon? Jag försökte handla hem rätt idag, men jag fick med mig en honungsmelon som jag nu smaskar på. Den är god den med, men jag vill ha den andra!


Jävla skor!

Gott folk!
Nu är vi hemma i säkerhet, dagen och kvällen, ja till och med natten har varit lyckad. God mat, trevligt folk och en bra bartender. Vad mer kan man begära? Mina fötter därimot, de har sett finare dagar. JAg har så fruktansvärt ont i fötterna och jag har inte ens haft högklackat på mig, nej den där remmen om anklen är boven i dramat. Men snyggt var det tydligen, för jisses vad komplimanger jag fått idag. Nu ska jag dra med mig gubben in i sovrummet, för jag är otroligt trött och har en dunkande huvudvärk. Ni får ursäka eventuella stavfel och missar bland orden, jag orkar inte rätta till det.
Godnatt!

KLAR!

Just när Michael Jacksons - Dirty Diana spelar är jag klar, jag ska bara få på min mina skor, nej några skor är det inte det är sandaler. Nu ska jag nog kolla in mig själv i speglen lite och njuta över hur snygg jag är.
God kväll!


Typiskt!

Jag gör mig iordning i tid för en gångs skull, nu har klockan hunnit bli mycket ändån ser jag. Ahja, jag har iallafall inte en bra hårdag idag, väldigt passande må jag säga. Jag får skylla på ullared-schampoot.

 
Jag övar inför fotografering på bröllopet
Istället kommer jag nog se ut som ett fån på alla bilder

Det var lågt, Sandra!


Jag är snart helt klar!

0-2f5aadb90ab1e47361840a74a0b8c220.png


En heldag på väla ger både arbete och onda fötter. Här sitter min kära farmor och syr in min alldeles nya klänning som var lite stor upptill. Det är dessutom min alldeles underbara mormor (med hjälp av min gudfar, Rune) som sponsrat hela bröllopsutstyrslen. Ja, jag tackar så hjärtligt, både för kläderna och finjusteringarna. Att vi sedan gick igenom varenda affär ett tretal gånger innan vi hade hittat allting, det är en helt annan historia.


Den nakna bartendern

Hur kan jag vara så trött? Jag är mer trött på semestern än vad jag är då jag jobbar halvt ihjäl mig. Jag skämtar inte när jag säger att jag, utan problem hade kunnat sova i ett dygn. Tröttare blir jag när jag vet att jag snart bara har en veckas semester kvar, att det är bröllop på lördag och jag har inga kläder att ha på mig. Varför får man inte lov att gå naken? Det hade garanterat blivit en succé, stå och blanda drinkar naken, ja kön hade varit lång må jag tala om! Linus kom hem med en 4000kronors kosym idag, min tanke var att vi skulle matcha varandra som det par vi faktiskt är. Men nu kan jag lika bra dra på mig en svart sopsäck, för den budgeten har minsan inte en kundtjänstmedarbetare.

Nu ska jag dämpa mina beskymmer med lite vinpimplande hos min vän, Charlotte.
Good day!

När det roliga är över

Då var vi hemma igen, efter mycket spring och letande. Det värsta med att inte ha någon vidare inköpslista är att den blir tio gånger så lång än vad den egentligen skulle vara. Nåja, jag är iallafall nöjd.



Kvittot:
1st sparflaska
2st flytande tvål, påfyllnad
3st lux shower glowing
3st axe shower click
1st head & shoulders schampoo, big pack
3st barnängen showercreme
1st "välkommen" toffelset
2st "kom ihåg" listor med magnet
1st 10-pack kökssvampar
2st diskborstar
1st 5pack wettex duk
2st rullar bumullspads
1st påse make-up svampar
2st 10 pack av snickers/mars
2st salt/peppar kvarnar
6 par strumpor
6 par kalsonger
35st dvd-r/dvd-rw skivor
1st ljus i champangeglas
2st ljus i shotglas
5st sensodyne tandkräm
2st oljesprayare på ställ
16 rullar fryspåsar
1st linne
2st tröjor
1st body
1st startkablar

Summa 1500:-

Ullas rea

Hoho, nu far jag iväg på äventyr med Linus mamma, Bodil. Vi ska bege oss till ullared för att spendera lite pengar. Ja, nu när jag inte får lön förän den 26.e september tänkte jag att det är lika bra att göra slut på lidandet med detsamma. Jag återkommer med inköpslistan!


Isdrink

Igårkväll var jag otroligt sugen på pigellinglassarna jag hade i frysen. Jag åt en, två och tre stycken. Sen började det göra ont i tungan och jag var ännu mer sugen på glass. Vad gör man då? JO, en isdrink!


Ta fram önskad mängd glassar

Skär i lite mindre bitar, och ta bort glasspinnarna

Häll i vatten, eller sprit om du hellre vill det.
Ta sedan hjälp av pojkvännen för att få ut alla isbitar.

MIXA!

Och njut..