Jordens undergång

0-6bf54986fa23a68431a06170fc152957.png

Nu är vi inne på sista arbetsdagen för år 2009. Nu har vi drygt 3 år kvar att leva. Ja, jag var och såg 2012 på bio igår och även om det är en film så kan jag lova att jag håller på att fixa platser till de där båtarna, för där ska jag befinna mig, det ska gudarna veta. Möjligtvis även i Afrika där det tydligen hade varit lugna puckar. Planera vänner, planera!


Byggarbetsplats

 
Linus fixar sängen och jag fixar byrån, med hjälp av lillebror


  
Se så fint, speciellt byrån. Detta kommer bli sjukt bra.
Nu ska vi bara fixa färdigt golvet, det ska täckas helt av mattan.


Förlåt..



Jag blev missnöjd med mina julklappar, mamma blev lidande.


JAG KAN!

När jag nynnar till Calle´s verision av Walking in memphis börjar jag knäppa med fingrarna. Det kommer ett ljud, ett fingerknäpps-ljud. Jag hoppar runt och gapar till Linus "hör, hör, jag kan. hör du, jag kan juu"

Jag kan knäppa med fingrarna!

Godnatt & God jul!


Det där med att kompromissa

När det kommer till min önskelista i förra inlägget kan ni se att jag inte önskar mig så mycket. Så är inte fallet. Nej, jag önskar mig egentligen massvis av saker. Om jag bara hade haft en väldigt rik släkt hade den där önskelistan sett helt annorlunda ut.

1. Ny soffa, helst denna
2. Nytt soffbord, helst detta
3. En spegel, helst denna
4. En byrå, helst denna
5. Köksbord med stolar, helst detta


Den efterlängtade

Jag ska minsan ut och handla julklappar den 23 december, jag. Därför har alla tid på sig att tänka ut precis vad som önskas. Nu är det så att folk tjatar och tjatar om min önskelista. Jag har ingen, jag vet inte vad jag önskar mig. Om jag bara vore 10 år igen, det var så mycket jag ville ha då. Nåja, jag får väl tvinga fram en såkallad önskelista nu då.

Tröjor! Tjocka som tunna. Långa som korta.
Presentkort på IKEA.
Dricksglas
Ny mascara - L'Oreal Double Extension
Parfym - Carolina Gynning Go Girl

Mer än så kan jag inte komma på för tillfället.


Vi fick...

3f0e0e3ab1848608c32e327c244c3921.png

Vi fick visst lite snö. Linus han har kämpat i 30 min för att komma loss. Ja, vi är ju inte på vana vid snö har nere. Kallt är det också, typ -20. Nu ska jag läsa tidningen, trevlig dag!


Omväxling förnyar

Eller?


 

Spana in sladdsamlingen i vänstra hörnet på första bilden, snyggt!


Dagen efter

Det ser ut som ett rent helvete, hela golvet är klibbigt, skor finns i hela lägenheten, där är smör på väggar och golv, lite aska och fimpar hittar man utspritt och snart kommer svärföräldrarna på besök. Jag orkar inte städa.
Trots vatten innan läggdax mår jag pyton idag.


Festen kan...

0-55e1af7e374e6652fc2bc4137df825df.png

Festen kan börja.


Tävling

När jag har tråkigt och är på dåligt humör brukar Linus vara den som lyfter upp mig från jordhögen igen. Igår startade vi en rit-tävling på msn.
Jag vill tro att mig slajmgubbe tog hem segern!


                                     
                                   


Jävla skitdag!

Idag har allt gått fel. Ingenting vill gå min väg. Världen är mot mig.
Inte ens på träningen gick det bra, som om någon bara vill tala om för mig att det är dax att lämna in handuken. Jag vill bara gå och sova, men det är jag alldeles för irriterad för. Jag vill äta en macka, men det är jag alldeles för irriterad för. Jag kan inte ens röka så irriterad jag är. För, för, för. Jävla skitdag!

13

Idag firar vi andra advent, mormor och även min kusin Tommy firades idag. Jag firar väl mest att det är 13 arbetsdagar kvar fram till jul. Då är man ledig ett par dagar och då ska vi smårenovera vårt sovrum. Ja, så är det sagt iallafall. I tanken är det superfint, frågan är bara hur det blir i praktiken. Men jag är trots allt sambo med en snickare/konstnär/montör så det kan väl inte bli mer än bra, jag själv står för snacket och pekandet.


Tatueringen är så gott som färdigläkt nu, kliar gör det dock!