Jävla fåglar

Jag satt precis och njöt utav solnedgången. Nja, njöt gjorde jag väl inte. Jag råkade se den när jag passerade köksfönstret. Men det jag vill komma till är att jag får se världens största bajs, eller om det är två men det kvittar. Är det meningen att jag ska tvätta bort detta? Det kan dom glömma.
Varsågoda, bajsa ner mina fönster bara.

   

För tillfället sitter jag på tåget och ska...

20100516189 (MMS)

För tillfället sitter jag på tåget och ska iväg till jobbet. Vi har stått stilla i Landskrona nu i 15 min pga signalfel. Jag känner för att hoppa av och gå hem och lägga mig igen. Bilden då... Jo vi var och fiskade i helgen och ut kommer en dam, som om det vore sol och 30 grader varmt. Tar av sig sina kläder och hoppar i plurret. Helt galen.


Utvald







Jag gillar att just jag blir utvald en gång per minut.
Jag har en garanterad vinst här!
Det är inget skämt!


Jag har löst mitt livs första korsord. Det...

20100512184 (MMS)

Jag har löst mitt livs första korsord. Det heter buslätta kryss med hjälpord. Jag känner mig stolt över att ha klarat detta, även om det tog mig 2 dagar.


Ser ni vädret eller? Varför är det sådant ...

20100507168 (MMS)

Ser ni vädret eller? Varför är det sådant väder, jag vill ha sol och 25 grader varmt. Kan ni tänka er att det var 5 grader imorse när jag cyklade till tåget, FEM grader! Det är dessutom storm ute, sjukt jobbigt att cykla. Halleda!


Att bleka tänderna

Jag vill gärna ha snygga tänder.
Att dom sen är sneda och missfärgade är en annan sak.
Jag har dessutom fel på bettet.

Jag har iallafall blekt tänderna idag. Smakade skit gjorde det.





Ni ser skillnaden va?
he-he