En fredagskväll!

Tjohej!
Här sitter jag i soffan och kollar på TV och har datorn som värmer i knäet. Katten ligger och sover brevid mig och Linus har åkt iväg till en polare. Ibland bara längar jag efter att få vara ensam, men efter en timme vill jag aldrig mer vara ensam. Märkligt det där.

Jag har varit sjukt duktig idag, jag har nämligen bakat en kaka som är ätbar. Jag lyckades! Jag vart så sjukt sugen på kladdkaka och glass, nu är den färdig men jag har bara orkat ta en pytte liten smakbit och glassen har jag inte ens orkat ta ut från frysen. Lat?

Nej, nu börjar filmen igen. Faktiskt en bra film på TV för en gångs skull.
Cinderella man på kanal 5.

Födelsedag

God morogn, god middag, god kväll.
Onsdag idag, inte vilken dag som helst. Idag fyller Linus år. Han är 2 år äldre än mig och blir då alltså 22 år gammal. Skamligt att jag inte är 100% sker på när och hur mycket han fyller. Hans mamma vart här imorse när vi båda sov, men jag hörde det nog. Hon lämnade en kasse med bullar och lite annat smått och gott i.

För övrigt har lägenheten nog aldrig varit så ren som den är nu, vi har nämligen städat som bara den hela förmidagen. Nu fyller jag badkaret och få min "en-gång-i-månaden-renhet" haha. Nej, fy vad äckligt det lät.

Halv 6 kommer folket hit, bara några stycken dock. Men där ibland "några stycken" ingår 2 barn. 2 väldigt livliga barn. Men dom är rätt söta ändån.

Nej, nu får jag kolla så att inte vattnet i badkaret rinner över. Adjö!

Kiss (bandet)

Alla intresserade vet väl redan om att det världsberömda och mycket bra bandet KISS kommer till Stockholm. OM jag bara hade haft råd hade jag varit på plats alla dagar i veckan. Men, man kan inte få allt, right? Skulle jag mot förmodan få tag i en biljett för 20:- skulle jag bli öerlycklig. För oss skåningar är det kanske lättare att åka till köpenhamn dock.

wellwell, drömma kan man.
När jag ändån är igång vill jag tipsa om Nightwish - Amaranth. Galet bra!

Tidiga mornar

.. I detta hushållet är vi alltid uppe tidigt. Nej inte riktigt, idag är tvättdag, 07:00 - 14:00. Nu har jag iallafall tråkigt så därför tänkte jag passa på att säga mitt om även denna deltävlig i melodifestivalen! Here it goes


BWO
En typiskt bwo låt, medryckande, lite trevligt att se på och ett förbannat ovanligt utseenden. Till en början gillade jag inte den så värst mycket, men efter repriserna blev den faktiskt tillräckligt bra för att förtjäna en plats direkt till Globen!

Mickey Huskic'
En låt på bosniska i den svenska uttagningen? Nja jag tvivlar. Engelska går väl bra, fört förstår näst intill alla. För övrigt var den tråkig och dålig!

Frida feat Headline
Jag ska erkänna att jag hade höga förväntningar på just dessa människor. Jag gillar Fridas röst, jag gillar hennes glada melodier. Till en början lät det bra, medryckande musik, dock ett litet minus på texten. Den lät för "15-årings-fest" i mina öron. Men jag tyckte att dom förtjänade en plats till andra chansen!

Therese Andersson
Opera? Nejtack! Therese Andersson? Jatack! Jag gillar Nightwish, jag gillar Therese. Hennes låt var en kopia av Nightwish´s gamla sköna låtar. Stuket, musiken, rösten. Nice! Dock saknades det liiiite mer fart och fläkt, lite mansröst här och var hade inte heller skadat. Men då hade man lika bra kunnat lyssna på Nightwish, och vad hade det varit för kul? Nej, hon skulle direkt till globen!

Patrik Isaksson
Patrik i all ära. Men låten var tråkig. Jag vet inte vad jag har att tillägga?

Caracola
Nej, nej, nej. Jag är trött på tjejband med fula danser och korta klänningar. Låten då? Nejtack, den vart väl inte vrdelös men inte heller bra.

Ainbuski
Ainbusk, ainbusk, ainbusk. Tyvärr. Slö och tråkig låt.

Eskobar
Utan tvekan bäst ikväll. Har svårt att förstå att dom faktiskt kom sist. Ofattbart i mina ögon. MEN, jag är inte riktigt säker på om dom hade kunnat komma så långt med den låten, så det vart väl kanske det bästa som hände. Men jag tycker at dom skulle fått en andra chans.



Nej, nu ska jag ner i tvättstugan. Jag får väl gå ner själv, Linus sover på soffan.

Spelberoende / Tävling

Goddagens!
Min kära, rara, söta pojkvän sitter och spelar för ovanlighetens skull. Därför får jag passa på att låna datorn ett tag. Hade han själv fått välja hade han nog valt att spela Call of duty på play station samtidigt som han spelar Football manager på datorn. Men, trogen som jag är tar jag honom med alla sina fel och brister, han lagar ju trots allt god mat.

Ikväll, mina vänner! Ikväll är det melodifestivalen igen. Och som jag ska titta, som jag ska hoppas på bra låtar och som jag ska njuta av mina nyinköpta chips! Man kan väl få lov att fira? Påtal om nyinköpta saker. Jag köpte en veckorevyn tidning idag, jag brukar inte läsa den, jag följer inte modet så väldigt flitigt.. men, man fick ju en burk puder på köpet, just vad jag vart ute efter! haha. Men i vilket fall som helst.. läste snabbt tidningen och hittade att det skulle finnas tips till håret på deras hemsida. Jag har flitigt letat, men inte fan har jag hittat nå jävla hårtips. Någon som vet var det ska finnas?

Egentligen skulle jag just i detta nu varit på plats i idrottshallen och heja fram Landskrona falcons på deras sista seriematch. Men så blev inte fallet, istället ska jag vänta tills klockan blir 20.00. Kanska tjata på Linus om att laga mat? Eller sätta mig i fönstret och röka? Det blir både och.

Dessutom har jag en tanke på att ha en tävling bara för skojs skull. Men jag måste komma på vad den hela ska handla om, det får ju vara lite kul, men ändån lätt att genomföra. Alla gillar att få saker gratis, jag gillar dessutom att ge bort saker. Så det hade väl passat bra.

Nu ska jag klappa Linus snällt på kinden, han blir dödad mest hela tiden, då  blir han arg och slår i soffan.
Adjö!

sex, ensamhet & cigg

Jag har nyss (läs -för en timme sedan) kommit hem från ett långt besök hos farmor och farfar. Därifrån kom jag 150:- och två lådor rikare. Inte fy skam det inte. Nu sitter jag i soffan, sörplar cola och väntar på fråga Olle. Katten pratar med mig hela tiden, hon är nog hungrig, men hon får lugna sig. Jesus! Uder tiden jag sitter här högst upp i fastigheten blåser det världens storm ute, fönsterna skakar och knastrar, vinden bidrar med ett ljud som låter precis som ett skrik.. ett sådant skrik man ger ifrån sig när man blir livrädd. Hemskt att vara hemma ensam, jag är ju vad man kan kalla en mes.

Det blev inget sexuellt umgäng för mig och Linus igår, vi hade väl hunnit ligga i sängen 5 minuter innan han somnade, efter 5 minuter till sov jag lika gott. Och jisses vilken dröm jag hade i natt. Naket, svettigt och lite lagom tråkigt att vakna upp. 

Jag vill att Linus ska komma hem nu, men det lär väl inte hända. Jag är galet röksugen, men jag har bara en halv cigg kvar. Anledningen till att jag vill att han ska komma hem är alltså för att han har cigg med sig till mig, inget kärleksfullt här inte. Tänk vad giftet kan göra mot en.

Nej, nu ska jag fan ta och röka min lilla fimpe, njuta riktigt mycket ska jag också göra.
På återseende!

Innebandy

God afton!
Här sitter jag och lyssnar på krigs-ljud i bakrunden. Linus (hör och häpna) spelar nämligen Call of duty. Har nyss knaprat i mig ett knäckebröd och hällt upp ett glas cola, så man kan lugnt säga att jag är nöjd.

Emelie har nyss lämnat hemmet, vi har varit och kollat på innebandy idag. Vi båda har spelat i Landskrona Falcons i många, många år. Målvakter båda två, men frågar man mig så vart jag den bättre. :) I vilket fall som helst så var det Landskrona - Helsingborg idag. En match jag sett fram imot ett bra tag, och vilken match det blev! Det började lite sämre för Landskrona med ett snabbt mål för Helsingborg. Men många snabba, snygga och välförtjänta mål senare slutar matchen (igen.. hör och häpna!) 13 - 11 till Landskrona! Hur ofta ser man det i Div 1? Och nummer 10, Rickard Jakobsson. Vilken krigare, vilken hjälte! Så sjukt bra, det är min nya favorit.

Man kan säga att min dag har varit bra, men just nu tror min pojkvän att han kan vända alla lesbiska till "normala" igen genom vissa små trix. Kan tyvärr inte avslöja vad dessa trix är, då blir han bara arg. Och eftersom jag förväntar mig sex innan sovdax är det bäst at vara snäll.

Godnatt


Internet, cola & humor.

Onsdag idag. Vilket också betyder.. .. .. Men in trees! Tiden går så galet fort, jag hinner knappt med. Ahja, igår tog jag hem min kära hund till Linus och hade henne över natten, imorse gick vi ut en runda och hon fick gjort vad hon skulle. När vi går tillbaka står där en kvinna med sin son precis utanför dörren dit vi ska gå in. Hon står och samtalar med en vännina (förmodar jag) och hennes son springer och leker runt i källartrappan. När han får syn på mig och hunden skiner han upp som en sol, hälsar glatt och vill klappa hunden. Med världens argaste röst skriker mamman "NEJ, rör inte hunden. Den förra kissade på dig" Haha, jag kunde inte annat än skratta. Jag vet att min hund aldrig hade kissat på honom, men vem är jag att säga till mamman vad hennes son får och inte får göra.. Så jag gick snabbt in i trappan och fortsatte skratta.

Internet blev installerat där hemma idag, en trevlig kille kom och fixade det mitt i Oprah! Men hallå, det var det väl värt?

Jag och min bror har nyss varit och pantat på Ica, vi skramlade ihop närmare 100 kr varav 23 kr var mammas (med vänner?) ölburkar och resten var våra colaflaskor. Man kan nog säga att vi är lite smått beroende av cola, jag vill helst inte erkänna det, men folk som känner mig har nog anat det ett bra tag! Det hela började när vi flyttade in till stan och bosatte oss i en lägenhet rakt över Videomix. Jag var inte världens bästa skolelev och var inte på plats i skolan förän efter middag. Varje dag innan jag tog bussen (som stannade precis utanför) gick jag in på Videomix och handlade 2st 33cl för att vakna till liv. Och sen har det bara flytit på. Men jag vill fortfarande påstå att jag klarar mig utan cola.

Senare idag ska jag gå hem till Linus igen, hoppas på att han fixar klart med skrivbordet så att det kommer på plats. Jag hoppas dock inte för mycket eftersom jag tror att det lockar lite mer med internet för hans del. Får han igång det idag så får jag nöja mig med katt-sällskap och Men in trees på lill-tv:n.

Nu ska jag gå och hitta på något annat, vad vet jag inte. Kanske vara lite störig inne på min brors rum
Adjö folket!

Usch!

Ahja, till att börja med kan jag kanske tala om att internet beräknas komma hem till Linus på torsdag. Efter det kan jag vara lite mer aktiv här.

Det har blivit himla dåligt här, har inte ens skrivit mitt tycke kring den senaste uttagningen av melodifestivalen. Jag vill hemskt gärna, men jag minns inte riktigt allting.. eller jo det gör jag kanske. Ska jag försöka?

Först vill jag bara tillägga att det vart ett ganska så dåligt och tråkigt startfält. Om jag låter mäkta besviken så är det nog för att jag faktiskt är det. Men jag ska försöka vara snäll. Här kommer det iallafall, minns inte ordningen så det blir lite blandat.


Sanna Nielsen
Hm, en (faktiskt) ganska så okej låt, funkar kanske bra till vardags för vissa, för mig funkar den bra till stunder då jag har bråkat med pojkvännen, typ. Men nej, den platsar inte i melodifestivalen, och absolut inte när Sverige ska kvala! Så hon förtjänar väl en plats till andra chansen.

Alexander Schöld
Ja, nej. Det böhövs bara ett ord egentligen. Barnsligt!

The Nicole
Haha, ja. Riktigt coolt att kunna så mycket språk, men sång är inte hennes grej. Värdelös!

Johnson & Häggkvist
Jag hoppades på en "inte Carola-låt" och jag får väl säga att jag fick vad jag hoppades på. Bra låt. Jag fullkomligt älskar att det bara blev en andra chans för dom (eller mest Carola) då jag inte alls gillar hennes attityd, så sjukt tråkig och lite smått kaxig imellanåt. Bortser man från det skulle dom har en plats direkt till globen!

Andra generationen
Nej, fy, fy, fy! Jag undrar om det vart ett stort skämt? DÅLIGT!

Lasse Lindh
Hyffsad låt, passar inte riktigt in i just detta samanhang dock. Så.. Hyffsad men utesluten!

Rongedal
I mina ögon en ganska så bra låt. Ett minus för deras fula dans. Blev lite smått irriterad när jag vet att den påminner så sjukt mycket om en av Erik Gadds gamla låtar, minns dock inte vilken. Men en plats direkt till globen!

Ola
Tjoho, jag gillar inte Ola, men vafan. Det tar nästan imot att erkänna att låten var hyffsad. Mer än så har jag inte att säga, men en plats till andra chansen hade varit bra nog!


Vad i helvete händer?

Melodifestivalen alltså. Vad händer? Hur går det till? Finns det verkligen folk som röstar på dessa urusla låtar eller är det bestämt sen innan vilka som ska gå vidare? Efter kvällens händelser lutar min chansning åt det sistnämnda. Här har ni mitt tycke:

E-Type & The Poodles
Aningen besviken till en början, men efter att ha hört den någon mer gång blev den bättre. Jag tycker att den förtjänade en plats direkt till globen.

Face-84
Det lät som en text skriven av en 14-åring som desperat försöker bli känd. Själva gruppen lät som ett gäng 14-åringar dom också. Värdelös!

Velvet
Velvet, Velvet, Velvet. Jag tycker verken eller, helt ok men inte mer. Skulle dock haft en plats till andra chansen!

Brandur
Ytterligare en tråkig balad, tråkig kille, tråkig text.. Tråkig!

Michael Michailoff
Bäst ikväll, utan tvekan. Riktigt besviken på att han inte ens kom till andra chansen. Han skulle haft en plats direkt till globen!

Amy Diamond
Den lilla tösen.. Helt okej låt, det hjälper ju att hon är liten och söt. Men för min del skulle det räckt med en plats till andra chansen.

Suzzie Tapper
Ja, okej. Synd att hon är sjuk, tur att hon har en bra man osv. Urusel låt, dötrist framträdande och igen.. Urusel låt.

Christer Sjögren
Haha, vad säger man? Jag är inget annat än lite smått chockad. Pinsamt! En låt om Europa.. YES! Det luktar guld! Nej, fy fan. Förhoppningsvis sover de gamla folket då den stora uttagningen sker så vi slipper sånthär trams! Dålig, dålig, dålig!

Dålig uppdatering igen

Jaja, ursäkta!
Det finns inte tillgång till internet hemma hos Linus för tillfället och det är givetvis där jag befinner mig mest. Men nu är jag hemma hos pappa, kom hit igår och ska stanna till imorgon. Så nu vet ni. Ikväll är det melodifestivalen och det ska självklar ses med stooor-tv:n och mega högtalarna på högsta (kanske inte riktigt) volym! Jag har tittat på meloifestivalen vart år i hur många år som helst, och det är nog en sak jag kommer fortsätta med.

Nu ska jag spela Diamanten med pappa och systern och därefter blir det melodifestivalen!
Godafton gott folk!

Flytt

..Nu har vi flyttat klart. Det mesta är iallafall klart.

Idag har jag varit hemma hos käraste farmor. Ett väldigt givande besök må jag tala om. Just nu sitter jag hemma hos mamma ett tag i väntan på att Linus och grabbarna ska spela klart pokern. När det sker ska jag dit, sätta igång ugnen och fixa min efterlängtade fiskgratäng jag fick med mig hem av farmor idag. Därefter ska jag packa upp alla mina saker, det blir bara mer och mer hela tiden. Nepp, nu ska jag tvätta snöret till mina hörlurar som mammas katt har kissat på.

Godkväll!