Att se fram imot

Vart ska vi börja?

Om en timme kommer lönen in på kontot, den efterlängtade lönen.
Imorgon ska jag ner i stan och köpa mina undanlagda byxor som jag tjatat om flera gånger idag. Efter det ska jag följa med Emelie till frissan och se på när hon får en ny helcool frisyr. När det sen är klart ska jag iväg och simma och ni kan tro att det ska bli ruskigt skönt!

I nästa vecka ska jag dessutom slänga på mig mina gamla målvaktskläder för då är det nämligen innebandy på schemat. Förbannat kul ska det bli, för som jag har saknat det. Jag vet dock inte om jag ska fortsätta, jag vill men jag vet inte om det kommer att bli så.

Ännu längre fram, närmare bestämt om 3 veckor far jag och Linus till Tunisien. Jag behöver väl inte berätta hur skönt det kommer bli?



Om man lämnar disken till mannen i huset kan det lätt hända något oväntat.


Arbetslös.. igen

Hoho!

Onsdag idag och ännu en dag ledigt. Denna gången vill jag inte påstå att det känns bra därför att jag bara har 2 dagar kvar. Dom har inte ringt idag heller så jag får förmodligen inget jobb imorgon. Tråkigt, mycket tråkigt. Jag ska ringa och klaga imorgon! Har jag blivit lovad timmar ska jag ha dom också.

Idag har vi varit på ikea igen, känns som vi är där alla dagar i veckan. Denna gången fick ett bord och lite tyg följa med hem. Vi har som sagt gjort om helt och hållet här hemma, när allt är klart jag ska visa er före och efter bilder. Men det lär nog ta ett tag, det vet alla som känner Linus.

Efter ikea kilade vi in på väla och expert där jag lämnade in min trasiga kamera. Det skulle tydligen ta ett par veckor att laga den, tur att jag inte är i så stort behov utav den.

Åter till arbete. Nu är det alltså på tiden att hitta ett nytt jobb, kanske inte det lättaste men jag får väl nöja mig med vad som helst förmodar jag. Någon som kan hjälpa mig? Någon?

Massvis text

Jag är dålig på att uppdatera, jag vet. Jag vet inte ens vad som har hänt sen sist. Hm..

Kan börja med att jag har varit inne på Ven med Linus och hans släkt, det vart rätt så trevligt. Shila fick följa med och hon älskade det, hon fick ju lov att gå omkring utomhus, i koppel dock.

Kan fortsätta med att en vårdtagare har dött. Sorgligt, men det var nog bäst för henne. Detta ledde till omplaceringar för en massa vikarier, själv har jag hamnat på ett annat boende, 2 minuters gångavstånd hemifrån. Lagom långt! Jag vill inte påstå att jag trivs lika bra där som på det andra stället men det funkar, det är ok. Nästa vecka ska jag dock jobba för bemanningen och det betyder att jag kan hamna precis var som helst. Mindre ok.

Sen har jag varit på liseberg med pappa, syster och bror. Alltid lika kul. Tur med vädret hade vi också. Vi hade dock hoppats på regn fram till 3 tiden så att vi slapp stå i kö. Så blev det inte utan det var solsken hela dagen men dock inte allt för mycket folk. 10 minuter i kö var nog det längsta. Det är ju överkommligt.

Jag och Linus håller på att inreda med lite nytt här hemma och det blir tjusigt. Imorgon ska vi iväg till ikea en omgång till för en ny matta och lite annat smått och gott. Linus har dessutom köpt en ny TV, 42". Ooohja!

Jag har nyss satt mig ner med en skål fruktsallad och glass, hur smarrigt som helst. Speciellt när det är 30 grader i lägenheten. Men innan jag satt mig ner för att avnjuta min fruktsallad med glass fick jag lov att döda en äcklig äckel-spindel. Stor som ett hus var den, stänkte gjorde det när jag mosade den. Dom har förmodligen ett bo utanför vårt fönster för varje kväll är där minst 3 st som möter sin överman. Och öppet måste vi ha så varmt som vi har det.

Nej, nu ska jag försöka städa undan lite skit som bara ligger här.