Terminator

För lite drygt en vecka sedan gick jag ut från trappan. Utanför ligger en fiskmåsbebis. Den försöker ta sig därifrån men ger upp. Framför den låg massvis av brödbitar som den inte åt. Den var skadad. När vi kommer hem den dagen är fiskmåsbebisen inte kvar och vi tror att denna har blivit avlivad.

Någon dag senare träffar linus på den, en bit bort. Den hade överlevt och var ute på en promenad i solen. Linus började beundra denna överlevare. Ytterligare någon dag senare var den precis i närheten där vi bor, vi stannade och tittade på den och den pep. "AAW, han är ju hungrig" sa jag förtvivlat. Linus for upp och hämtade mat till den medans jag kollade upp vad fiskmåsbebisar äter. Blött bröd och tonfisk bjöd vi på. Och han åt, gud vad han åt.

Nu är han borta igen. Men Linus döpte honom till Terminator.



Det känns inte som att jag vill gå till jo...

img_0049 (MMS)

Det känns inte som att jag vill gå till jobbet när jag sitter här och väntar på bussen.


Det där med sovmorgon

Idag jobbar jag kväll. Det vill säga att jag börjar klockan 11:30 och slutar 20:00. Det är inte ett dugg kul, nej jag vill nästan gråta. Men det finns givetvis en positiv sak med det hela. Jo, man får sovmorgon. Igår kunde jag inte somna förän vid 3, men det gjorde ingenting, för jag har sovmorgon. Idag luktade toan kattkiss/bajs, men det gjorde ingenting, för jag har sovmorgon. Jag har alltså redan hunnit duscha, äta frukost, rensa kattlådan och gosat med katten. Det är lite drygt en timme kvar till tåget går, men jag planerar att fixa och dona med mitt utseénde, klä på mig, cykla till stationen, hämta ut lite paket, köpa cigg och röka innan dess. So long!

Det är inte kul att jobba när det är såhär...

img_1549 (MMS)

Det är inte kul att jobba när det är såhär fint väder, jag vill bara hem och sola, eventuellt bada. Nu får jag istället gå in på mitt lilla kontorsrum och fortsätta jobba. Livet leker inte riktigt lika mycket längre!


Thailand?

Jag har varit på stranden idag. Mycket skönt, solen var stark, vinden alldeles lagom, vattnet svalkande och glassen smälte. Med mig var min syster och pappa, även en bekant till pappa fanns på plats. Vi badade mest hela tiden eftersom min lillasyster är född med fena. När vi kom hem till skogen blåste det inte, det gick knappt att andas, det kändes märkligt. Jag gick in och kollade på termometern.


YEEEEES!

Photoshop

Ofta när jag har tråkigt leker jag i photoshop, det är så man lär sig vetni.
Nu har jag lärt mig hur man blir av med dålig hy på ett mycket effektivt sätt.
Bra, då kan vi sluta köpa rengöringsprodukter!


    

28 grader i poolen. Lite lagom varmt sådär...

20100701314 (MMS)

28 grader i poolen. Lite lagom varmt sådär. Här ligger jag och plaskar helt själv. Jag har os i stå händer och kullerbytter i vattnet. Nu ska jag sola. Livet leker!